OVAN – nedeljni horoskop od 27.06. do 04.07.2016.

Nedelja kada ćete biti posebno statični (jer Mars koji vlada vašim znakom „stoji“ u svojoj stanici i sprema se da krene direktno) a vrlo često vezani za porodični segment i proslavu nekih lepih događaja u okviru doma. Pripremite širu garderobu, jer će vam definitivno trebati.

Ljubav

Idu neki lepi dani slobodnim Ovnovima. Ispada da je konačno došlo vreme za vašu emotivnu stabilnost i sreću. Naime, tokom ovog perioda postoje više nego velike šanse da vas jedna osoba u potpunosti opije. Ne samo da ćete „odlepiti na keca“, već ćete biti spremni i da se junački potrudite oko nje. Sve u svemu – do kraja sedmice – eto vas u jednoj lepoj vezi! Oni u emotivnim vezama koji su duže zajedno počeće sve više i više da dobijaju potrebu da ovaj odnos i ozvaniče.

Ozbiljni planovi su sada na tapetu, pa neće biti ni malo iznenađujuće, ukoliko vas sada „potrefi“ neka veridba ili čak početak zajedničkog života. Bračni partneri se sada mogu angažovati u većoj meri jedno oko drugog, a pitanja porodice, prinova, dogovora oko renoviranja stambenog prostora, će biti vrlo aktuelna. Povremeno ipak stoji ljubomora.

Posao

Izuzetne pozicije za kraća poslovna putovanja koja vam mogu doneti veliku korist ili unaprediti vaše poslovanje. Nezaposlenima savet – aktivirajte se u što većoj meri, šanse da dobijete zaposlenje su sada zaista jake, bez obzira na to da li će to biti stalni ili honorarni posao. Trgovinska i komercijalna zanimanja su posebno jaka ove sedmice, a pojedini pripadnici ovog znaka mogu dobiti ponudu za posao koju će zaista teško odbiti. Ne savetuje vam se da povlačite neke poslovne poteze bez konkretnog dogovora sa šefovima i njihovog odobrenja. Privatni segment u velikom napredovanju, jači prilivi i stabilizacija.

Novac

Finansijska situacija je prilično dobra i sada možete očekivati i naplatu nekih zaostalih potraživanja. Doduše, moguće je da će ova suma biti umanjena ili „rasparčana“ u delove, ali svakako dolazi do vas. Imate odlične ideje i za povremene ili dodatne zarade – iskoristite ih!

Zdravlje

U poslednjim danima retrogradnosti Marsa, imaćete osećaj kao da se ogromna težina i pritisak navalila na vaša leđa. Samo polako – brzo ćete izaći iz ove „minus“ faze.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!