Pobedite podočnjake

By  |  10 Comments

Posebno tokom tekućih januarskih dana, kada su praznici česti, veoma je moguće da će vam izostati redovan i dovoljan san. To može rezultirati pojavom upornih i nepoželjnih podočnjaka. Pobedite ih!

Kako bi ste se podočnjaka što pre i jednostavnije rešili, pripremili smo vam korisne i jednostavne savete

Čajem protiv podočnjaka:

Kako bi ste se rešili podočnjaka, veoma delotvorno mogu se pokazati obloge od čaja od peršuna, žalfije ili zelenog čaja. Dovoljno je da neki od pomenutih čajeva skuvate, a zatim da filter kesice ocedite i nanesete na predeo podočnjaka. Takve obloge, potrebno je da ostavite na podočnjacima sve dok se ne ohlade. Nakon što ih skinete, iznenadićete se njihovim učinkom i procentom smanjenja podočnjaka.

Kolutićima krastavca protiv podočnjaka:

Metod uklanjanja podočnjaka uz pomoć kolutića svežeg krastavca, jedan je od najstarijih metoda, koji su se pokazali kao izuzetno uspešni i održali primenu sve do danas. Dakle, presecite sveži krastavac, isecite dva kolutića i stavite ih da na podočnjacima deluju oko petnaest minuta. Nakon toga, pogledajte se u ogledalo i primetićete vidan učinak.

Hladnim kašikama protiv podočnjaka:

Još jedan veoma jednostavan i brz način za uklanjanje podočnjaka, jeste uklanjanje hladnim kašikama. Stavite dve kašike u zamrzivač i sačekajte da se maksimalno ohlade. Kada kašike budu maksimalno hladne, stavite ih na podočnjake i pustite da deluju sve dok se u dodiru sa kožom ne ugreju. Hladne kašike, ukloniće vam podočnjake, čak i kada su oni praćeni otokom ili tamnom bojom, koja može nastati kao posledica jakog umora i iscrpljenosti organizma.nanosenje korektora

Tu je i šminka

Korektorom protiv podočnjaka:

Ukoliko se nijedan od pomenutih metoda za uklanjanje podočnjaka ne pokaže potpuno delotvorno i vaši podočnjaci ipak budu uočljivi, upotrebite korektor.

Prilikom upotrebe korektora, važno je da napravite pravi izbor. Nijansa korektora nikako ne sme biti drastično različita od prirodne nijanse vaše kože. Nanesite korektor utapkavanjem i u ravnomernom, tankom sloju na predeo podočnjaka i precizno ga utrljajte.

Na kraju, kvalitetno se naspavajte i odmorite i vaši podočnjaci će potpuno nestati.

10 Comments

 1. Даница

  26.02.2014. at 09:30

  Imate li neko resenje za pege na licu?

 2. Bilja

  11.03.2014. at 22:50

  Kako da uklonim oziljke?

 3. Pingback: Glavna pravila dnevnog make up-a | Šminkanje | Šminka | Lepotica.rs

 4. Pingback: Efikasni i jeftini beauty proizvodi iz kuhinje | Kozmetika | Lepotica.rs

 5. katarina

  07.08.2014. at 00:38

  E drago mi je da sam vas nasla i na FB, pa mozete, ako nije problem, odgovor na postavljeno pitanje koje sam ostavila na stranici nadjenoj preko googl pretrazivaca da mi ostavite i u in boxu, sem ako vam to, mozda, nije praksa….naglasvam da imam potpuno tanke i svetle malje po citvom licu, hvala na odgovoru unapred, gde god ga ostavite, pozdrav

 6. marija

  02.10.2014. at 00:37

  Postoji li jos neki nacin uklanjanja tamnih podocnjaka, ili pak neka krema koja utice na to?
  Imam 22 godine i ne bih nista jako da koristim, jako lepo i cisto lice imam. Zato mi cesta pojava podocnjaka jako smeta. .
  Hvala vam puno

 7. Pingback: Rešite se tamnih kolutova ispod očiju | Lepotica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!