Koji su to najtraženiji beauty proizvodi tokom pandemije?

beauty proizvodi pandemija

Sigurno možete da prepostavite da je krema za ruke jedan od najtraženijih beauty proizvoda tokom pandemije korona virusa. Ipak, pored svih proizvoda za ruke, na ovoj listi su očekivano i proizvoda za kućni manikir, farbe za kosu (parola: “uradi sama), ali neki manje očekivani proizvodi. Ako želite da saznate za kojim beauty proizvodima je ogromna potražnja tokom pandemije korona virusa – ostanite sa nama u nastavku!

Beauty bestseleri u doba pandemije

#1: Sve za kućni manikir

Zatvaranje salona je većinu žena, koje svoje nokte poveravaju profesionalcima, bacilo u očaj. Ali zato tu su kućni setovi za trajni lak, UV/LED lampe, obični lakovi, turpije i svi oni proizvodi kojima možemo postići barem približan salonski efekat. Kozmetički setovi za trajni lak se prodaju čak 8 puta više u svetu.

manikir uradi sama

#2: Kreme za ruke

Ovo ste sigurno očekivali, pošto mnogo češće peremo ruke i dezinfikujemo ih gelovima i alkoholom! Najveća potražnja je za medicinskim kremama za ruke, ali i za kremama sa shea puterom.

Mi vam predlažemo NSP Super kremu za ruke, sa ekstraktom nevena.

#3: Kućni uređaji za tretmane lica

Derma rolleri sa iglicama, jade rolleri, microneedling kućni uredjaji su povećali svoju prodaju za nekoliko puta u odnosu na isto vreme prošle godine! Ovo je u potpunosti razumljivo, ako imate na umu da su kozmetički saloni zatvoreni, te je jedini način da dobijete profesionalni tretman lica – da ga uradite same sebi kod kuće!

Povezano: Lepe i kod kuće – 6 kućnih tremtmana lica koji menjaju salonske

#4: Farbe za kosu

Ukoliko ste svoju boju do sada poveravale isključivo frizerima i koloristima, sada je vreme da savladate osnove samostalnog farbanja kose! U tom smislu, potražnja za farbama za kosu je skočila čak 600%, na globalnom nivou. Ipak, budite pažljive sa kućnim farbanjem, i ne odskačite previše od vaše trenutne nijanse.

farba za kosu

#5: Proizvodi za žensku higijenu

Sveopšta pomama za pravljenjem zaliha, uticala je na to da se žene snabevaju proizvodima za žensku higijenu poput uložaka, tampona, kupki za intimnu negu, te je njihova prodaja na Amazonu skočila čak 3 puta!

#6: Proizvodi za SPA negu

Žene su vrlo ozbiljno shvatile globalnu parolu #ostanikodkuće, i opskrbile se svim proizvodima za kućni SPA tretman: pilinzima, mirišljavim solima, svećama, četkama za suvo četkanje tela itd. Da li ste i vi medju njima?

Naša preporuka je Skinology Piling krema KAFA, idealna za SPA užitak nege tela.

kafa piling

#7: Suplementi za imunitet

Iako je potvrđeno da preventivno unošenje suplemenata ne pomaže u borbi protiv korona virusa, ljudi širom sveta se i dalje masovno snabdevaju bočicama vitamina, u nadi da će izbeći zarazu. Dijetetski suplementi na bazi alge spiruline su traženiji za čak 200%. Samo da podsetimo: suplementi su dobri za vaše telo i imuni sistem, ali vas NE čine otpornijim na korona virus.

Pročitajte još i: Beauty kriza – Šta kada ne možete otići u salon na korekciju ili farbanje?

error: Content is protected !!