Novo iz Avona: Mark Epic ruževi za usne

mark epic ruzevi

Brz tempo života i gust raspored obaveza zahtevaju od karmina da bude izuzetno postojan u svakoj situaciji, istovremeno pružajući neophodnu hidrataciju i prijatan osećaj na usnama. Baš takvi su nedavno predstavljeni Avon Mark Epic ruževi za usne, koji pružaju neviđenu pigmentaciju u samo jednom potezu.

Još intenzivniji – Avon Mark Epic ruževi za usne

Ono što karakteriše nove Avon Mark Epic ruževi jeste specijalna formula koja u sebi sadrži prajmer pružajući dugotrajnost i neverovatno intenzivnu boju u samo jednom potezu. Široka paleta boja od čak 17 različitih nijansi omogućava svakoj devojci da pronađe onu omiljenu za dnevnu ili večernju kombinaciju. Bogati tonovi nude, crvenih i smelih ljubičastih i plavih nijansi lako će transformisati svaki look iz ležernog u party mode i učiniti da budete primećene u svakom trenutku!

sara jo

Ljubičasta nijansa Mark Epic karmina “Spellbound” je i omiljena nijansa mlade muzičke zvezde Sare Jo, zaštitnog lica Mark proizvoda:

“Epic ruž me je posebno oduševio – izuzetno je pigmentisan, a bogata paleta mi omogućava da mogu da biram između više crvenih nijansi i da pronađem onu idealnu za svaki look koji zamislim!”

Avon Mark Epic ruževi za usne premijerno su dostupni po ceni od 399 dinara u Avon brošuri koja važi od 18. januara do 7. februara 2018. godine, kao i na sajtu www.avon.rs.

error: Content is protected !!