10 predloga manikira za Valentine’s Day, zbog kojih ćete se zaljubiti u svoje nokte

valentines day manikir
Instagram/Prinstcreen

Bez obzira na status veze, Valentine’s Day manikir nudi savršenu priliku da svojim noktima pokažete malo ljubavi. Kada se radi o romantici, najpre pođite od sebe, i manikira koji ume da usreći baš svaku ženu. Što se tiče dizajna, crveno je klasika koja ne prolazi, ali, ukoliko želite nešto što će privući pažnju, trenutno su popularni remixi traidiocionalnih pink i rouge boja na moderan način. Zato smo u nastavku sabrali 10 modernih predloga za manikir za Valentine’s Day.

Ideje za Valentine’s Day manikir

Bilo da se radi o ombre manikiru, akcentu, frenč vrhu ili retro spiralama – mnogo je različitih dizajna od kojih možete da birate, a srca i poljupci su već jasan indikator da proslavljate ovaj praznik ljubavi. Za razliku od upečatljivih dizajna koji privlače pažnju, ove godine su IN minimalistička rešenja, sa srcima i poljupcima, iako volimo maksimalistički višeslojni dizajn.

Ukoliko crvene i roze boje nisu vaša šoljica čaja, monohromatski crni ili beli manikir sa srcima će stavari učiniti zanimljivijima. Ako želite da se istaknete, 3D srca su odličan način da to učinite.

Povezano – 10 ideja kako da provedete Dan zaljubljenih ako ste single

  1. Glitter srca

2. Mix’n’Match vrhovi

View this post on Instagram

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

3. Hot Pink Hearts

4. Ljubavna srca

5. Crno bela srca

6. Srca na frenču

7. Crvena mat srca

8. Pink crveni gradijent

9. Minimalistički nude

10. Heart French

Povezano – 6 romantičnih običaja za Dan zaljubljenih koji ne izlaze iz mode

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!