6 novih načina da nosite francuski manikir

By  |  0 Comments

Koliko je vremena prošlo od poslednjeg puta kada ste nosili francuski manikir? Dugo? Leto ste iskoristili za odmaranje noktiju od lakova? Francuski manikir je ponovo u trendu, mada sa nekoliko sjajnih, geometrijskih i minimalističkih preokreta.

Francuski manikir – ne onaj klasični sa belom linijom na vrhovima noktiju i bezbojnom ili roze podlogom – popularan je ove jeseni i donosi nam nove, efektne načine nošenja – svetlucavi detalji, odvažne boje, unikatni detalji, ma sve je dozvoljeno. Nove varijacije elegantnog francuskog manikira su zanimljive, drugačije, inovativne, a ipak odgovaraju u svim prilikama i ženama različitih generacija.

Najlepše se ističe na dužim noktima, ali možete imati divan manikir čak i sa kratkim noktima. Pre francuskog manikira za koji se odlučite kada pogeldate fotografije u našoj galeriji na kraju teksta, premažite nokatnu površinu, kao i donji deo nokta, slojem zaštitnog laka kako bi imali još lepši i trajniji manikir. Takođe, vrlo je važno da izmeću svakog nanošenja laka za nokte, sačekate da se prethodni sloj osuši.

Pogledajte galeriju 6 novih načina da nosite francuski manikir ove jeseni i izaberite onaj koji predstavlja vas i pristaje vašem stilu odevanja i karakteru.

Povezano: Budite maštoviti: Neobični trikovi za savršen manikir kod kuće!

Obrnuti francuski manikir

Marble francuski manikir

Francuski manikir sa leopard dezenom

A post shared by WAH Nails London (@wahnails) on

Imaginarni francuski manikir

Šareni francuski manikir

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on


Spoj francuskog i polumesec manikira

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

Povezano: 5 trikova za dugotrajan manikir!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!