7 nijansi lakova za nokte za vaš sledeći odlazak kod pedikira

Nema ništa lepše od svežeg pedikira – ispilingovana stopala do savršenstva, perfektno sređene zanoktice i precizno nanet lak. Ali odabir prave nijanse laka za nokte je uvek izazov, posebno ako imate na umu da ćete ovu boju nositi barem 3 nedelje na stopalima. Zato smo za vas sabrali najnovije nail trendove, kako bismo vam skrenuli pažnju na neke nijanse koje mogu biti zaniljivi pedikir pedlozi.

Ovo su trendy pedikir boje za leto 2023.

#1: Kreč beli lak

Beli lak je jedan od onih koje čuvamo za leto. Prelepo izgleda na preplanuloj koži, a njegova precizna izvedba privlači pažnju na vaša negovana stopala. Što se tiče bele boje, postoji puno različitih nijansi od kojih možete da birate, a ukoliko želite nešto malo drugačije, na klasičan beli lak dodajte prelepi hrom perlasti šimer.

#2: Aperol narandžasta

Kada je reč o letnjim pićima, Aperol je favorit mnogih. Iskoristite inspiraciju ovom Aperol narandžastom za sledeću posetu pedikiru. Idealna koralno-narandžasta privućiće pažnju na vaša negovana stopala.

#3: Neon žuta i zelena

Citrusni tonovi uključuju i acid green i neon žutu boju, a ukoliko volite da privlačite pažnju, ovo su tonovi za vas. Iskočite iz šablona uz mat nadlak, koji ćete naneti preko laka u ovoj boji.

#4: Cerise pink

Slična Aperol narandžastoj, ova Cerise pink nijansa je popularan izbor među pedikir klijentima. Ovo je boja inspirisana trešnjama, i nalazi se na crvenom kraju pink spektra. Veoma specifična, živa nijansa. Ukoliko često nosite crvenu na stopalima, probajte da je zamenite ovom nijansom, koju ćete siguro voleti.

Povezano: Pedikir trendovi za leto 2023 – 3 koja morate probati i 3 koja treba preskočiti

#5: Bluberry Milk

Legendardna nijansa koja je obeležila leto 2023 – nijansa koja miksuje borovnicu i mleko. Baby blue boja, za kojom su poludele poznate ličnosti ovog leta biće siguran izbor, ako volite pastelne tonove.

#6: High-Gloss Nude

U kontrastu sa gore navedenim bojama, high-gloss prozirno nude je prilično neutralna boja. Ipak, ona glasno izražava lepotu i doteranost, bez mnogo truda. Ova boja je inspirisana “lipgloss nails” trendom, koji se fokusira na iste, sjajne karakteristike.

#7: Zlatni Chrome

Idealna boja za preplanuli ten ovog leta – zlatni chrome nokti privlače poglede i ističu preplanuli ton vaše kože. Za ovu nijansu biće vam potreban zlatni crhome pigment, koji možete naneti preko zlatnog laka. Ukoliko ih uparite uz popularne gladijator sandale, dobićete moćan look.

Pročitajte još i: 6 saveta kako da produžite efekat salonskog pedikira

error: Content is protected !!