Pedikir trendovi za leto 2023: 3 koja treba preskočiti i 3 koja morate probati!

pedikir trendovi

Sada kada je sezona sandala konačno tu, mnoge od nas se raduju redovnim odlascima pedikiru ili DIY pedikiru kod kuće. Sada preostaje najveća dilema – kako nalakirati nokte na stopalima? Da li se upustiti u jarke boje, tamne boje, nail art ili frenč? Tu smo da vam otkrijemo koja 3 pedikir trenda treba izbegavati, a koja obavezno morate probati ovog proleća i leta!

Kako da nalakirate nokte na stopalima ovog leta?

#1: Pedikir trend koji treba da isprobate: Jarke boje

Jarke boje su jedan od najpopularnijih letnjih pedikir trendova, već sezonama unazad. Pink, crvene, narandžaste, mint, žute, koralne boje su uvek bestseleri. Kobalno plave i neon boje su takođe popularne, ali su i pastelni tonovi, poput lavande, svetlo zelene, bledo roze i puder plave veoma tražene po salonima. Čak i one dame koje ne vole jarke boje požele da eksperimentišu sa istima tokom letnjih meseci.

pedikir trendovi

#1: Pedikir trend koji morate izbeći: Tamne boje

Veoma tamne nijanse lakova za nokte nikako nisu popularne tokom leta, kada su nam prsti otvoreni. Ipak, čak i tada se desi da za neki izlazak uradimo crni pedikir.

#2: Pedikir trend koji treba da isprobate: “Statement Nails”

Iako nail art nije popularan među damama što se tiče pedikira, nail tehničari tvrde da klijenti sve više žele da probaju nešto novo i drugačije. Trenutno raspoloženje se odnosi na eksperimentisanje, izražavanje kreativne i razigrane strane i ličnosti. Statement nokti su veoma popularni – to znači da treba da dodate cvetić, cirkon ili ukrase, na primer na nokat na palcu.

Povezano: 6 saveta kako da produžite efekat salonskog pedikira

pedikir trendovi

#2: Pedikir trend koji morate izbeći: Nail Art

Iako su najpopularniji manikir trendovi zasnovani na nail artu, kompleksni umetnički dizajni će sačekati pre nego što postanu izvodivi na noktima na stopalima. Nail art je definitivno više rezervisan za manikir, dok se pedikir fokusira na boju ili finiš. Na primer, “glazed donut” pedikir je u trendu, kao što je i manikir. Ali ipak, klijenti salona retko traže nešto više od obične boje ili frenča na nogama.

#3: Pedikir trend koji treba da isprobate: Frenč

Frenč je trenutno veoma popularan, bilo da volite kontrast klasične pink i belog vrha, ili vrhove u boji pastela, neona ili hrom finiša. Ako biste da eksperimentišete sa nečim, a opet da ostane klasični, francuski pedikir je odličan način da probate nešto drugačije, a suptilno.

pedikir trendovi

#3: Pedikir trend koji morate izbeći: Dugi nokti

Još jedan element pedikira koji će uvek biti u trendu su – kratki nokti. Kratki, ali ne preterano kratki su najpopularniji, i samim tim su najzdraviji za nokatnu ploču, jer ovim izbegavate povrede nokta koje nastaju kad nokat udara u vrh cipele. Najpopularniji oblik nokta u pedikiru je ravan, sa ivicama koje su nežno isturpijane sa strane, kako bi pratile oblik nožnog prsta.

Pročitajte još i: 8 saveta kako da perfektno nalakirate nokte na nogama

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!