Dženifer Lopez je upravo otkrila svoju skincare tajnu br. 1 za mladoliki izgled

jenifer lopez skincare trik
Instagram/Prinscreen

Džemifer Lopez je upravo proslavila svoj 54. rođendan, ali to nikada ne biste pogodile, jer izgleda bolje nego ikada. U svom poslednjem selfiju bez šminke, koji je podelila na Instagramu, otkrila je i neke beauty trikove. Dženifer je sa svojim pratiocima podelila proizvode koje koristi u svojoj dnevnoj rutini i neke skincare zapovesti kojih se drži još od svojih 20-ih. U nastavku otkrivamo njenu skincare tajnu broj 1, koju i vi možete primeniti, za mladalački izgled koji će vas pratiti celog života.

Skincare tajne JLo – otkrivene!

Iako su je mnogi prozivali da ne koristi proizvode iz svoje skincare linije JLo Beauty, u tom video razuverila je fanove, nanevši JLO Beauty serum i SPF zaštitnu kremu. Nadalje otkriva da je njena skincare tajna broj jedan svakodnevno nanošenje SPF zaštitne kreme na lice, još od ranih 20-ih godina. Ona savetuje da bi svaka od nas trebala da počne sa svakodnevnom zaštitom od sunca, od vrlo mladog uzrasta. Rezultate njenog saveta možemo direktno videti u videu, koji nema filtere niti je retuširan.

Povezano: Zašto je SPF krema najbolji anti-age proizvod koji imate?

Svaki kozmetičar i dermatolog će se složiti sa velikom američkom zvezdom, jer je zaštita kože od sunca imeperativ kada je reč o koži koja je očuvana od starenja. To je zapravo jedini način da što duže održite svež i zdrav izgled kože.

Možete i vi!

Ukoliko vam treba pomoć prilikom odabira SPF kreme, na našem portalu možete naći veliki broj tekstova na tu temu, a najbolji savet koji možemo da vam damo je: “najbolji SPF je onaj koji koristite svakog dana”.

Zato, ako želite da izgledate mladoliko i sveže, poput JLO, onda već danas počnite sa svakodnevnim nanošenjem SPF faktora.

Povezano: Vodič kroz SPF oznake – koliko vas krema zapravo štiti od sunca?

jenifer lopez skincare trik

Pročitajte još i: 5 načina kako možete obnoviti SPF zaštitu tokom vrelog dana u gradu

error: Content is protected !!