“Honey Lips” je novi make-up trend sa TikTok-a i sladak je kao što i zvuči!

honey lips trend
TikTok/Prinscreen

Kraj leta će biti posebno sladak (i blistav), barem što se tiče šminke, sa “honey lips” trendom koji dominira na TikTok platformi, ali i u realnom životu. Hrana i piće su uvek inspirisale trendove šminkanja, a tokom leta mogli smo videti latte make-up, a potom i strawberry girl estetiku. Sada su to usne u boji meda, trend koji je kreirala TikTok-erka Eva Larosa, inspirišući se ovim slatkim proizvodom. U nastavku pročitajte više o “honey lips” trendu.

“Honey Lips” trend šminkanja

Ključni make-up proizvodi za postizanje ovog trenda su šimerasta, zlatna senka za oči i sočni sjaj za usne. Ovaj trik donosi prelepi, raskošni sjaj, koji maltene “curi” sa usana. Takođe, “honey lip” daje i toplinu svakom make-up look-u. Sa više od 3 miliona pregleda na TikTok-u, ovaj make-up trend je tu da ostane, barem neko vreme.

honey lips trend

Tutorijal – step by step

Prvi korak u postizanju ovog make-up trenda jeste glatka podloga “za rad”, a to ćete postići eksfolijacijom. Uklonite ljuspice i suve delove kožice sa usana, uz kvalitetan piling za usne. Ukoliko pronađete onaj sa ukusom meda, dobićete dodatne poene! Osim toga, med je idealan sastojak za negu i hidrataciju usana, tako da i same možete napraviti svoj lip scrub, uz mešanje malo meda, par kapi maslinovog ulja i šećera. Dobro umasirajte usne ovom mešavinom i potom ga obrišite.

Povezano: Upoznajte se sa “cherry cola” usnama, novim make-up trendom

@evalarosaxo this is perfect for summer🌞 #liphacks #lipsmakeup #makeuptutorial #makeup #honeylips ♬ Billie bossa nova X west coast lostten4ever – ved

Sada kada su vam usne meke i jedre, vreme je da dodate – sjaj! Za ultimativni blistavi finiš, šminkeri predlažu da koristite zlatnu senku za oči – ali na usanama! Prstom razmažite zlatnu senku preko sredine usana, fokusirajući se na Kupidonov luk i sredinu donje usne. Kako biste smanjili rizik od nereda, sunđerasti aplikator je idealan način za nanošenje senke na usne.

Posle ovoga, definišite usne olovkom u neutralnoj pink ili smeđoj boji, koja se slaže uz boju vaših usana. Odlučite se za tamniju nijansu, ako želite više definicije. Na samom kraju, sledi finiš koji daje efekat meda na usnama. Nanesite high-shine sjaj ili ulje za usne i uživajte u “honey lips” trendu.

Pročitajte još i – Upoznajte ulje za usne, novi trendy proizvod

error: Content is protected !!