Letnji nail trend: “Aperol Spritz” manikir inspirisan koktelom

aperol spritz manikir
Instagram/Printscreen

Zendaya ga nosi tako da je zvanično – “Aperol Spritz” nokti su trend za nokte za leto 2024. koji treba da imate na svom radaru. Glumica nam je dala kratki kurs o tome kako da ih nosimo u nedavnoj objavi na Instagramu. Glumica iz filma Dune nosila je svoj omiljeni kvadratni oblik noktiju, uz nadogradnju, svežu i narandžastu boju. Umesto nežne bebi plave boje koju je nosila na modnoj reviji Louis Vuitton muške odeće za proleće/leto 2024., njen najnoviji manikir dočarava slike našeg omiljenog letnjeg koktela – vernog Aperol Spritz-a. Ništa bolje ne pristaje sezoni od manikira koji nas podseća na naš voljeni spritz, a ko će bolje postaviti letnji trend sezone noktiju od Zendaye?

Aperol Spritz- inspiracija za vaš sledeći manikir

Ako ste nedavno bili u blizini TikToka ili Instagrama, velike su šanse da ste videli jarko narandžasti manikir. Dolaze u različitim verzijama – ponekad svetlije, ponekad tamnije ili ponekad svetlije ili dosadne, ali ono što im je svima zajedničko je da brzo pomislite na Aperol Spritz. A efekat je sličan: osvežava i podiže vas u dobro raspoloženje – upravo onakvu atmosferu kakvu želimo za leto 2024. Ovo su najlepši spritz nokti za kopiranje ili inspiraciju. Ako se još niste predali ovom trendu, garantujemo da ćete bidi oduševljeni.

Povezano – Letnji trendovi su tu – 7 boja za vaš sledeći pedikir

U nastavku pogledajte inspiracije za Aperol Spritz manikir.

Pročitajte još i -Trendy manikir staklene cipelice će vam doneti manikir iz bajke

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!