“Box of Chocolates” manikir trend je idealan za ljubiteljke neutralnih tonova

box of chocolates
Instagram/Printscreen

Jako dugo su postojala samo dva načina za nošenje neutralnih lakova za nokte: kao jednodimenzionalne krem boje (ako ste voleli “fancy” estetiku) ili kao precizan, klasični frenč. Sada je na scenu stupio novi nail trend koji će učiniti da se ponovo okrenemo klasičnim bojama. “Box of Chocolate” trend karakterišu neutralne nijanse smeđe boje. Ipak, za razliku od “latte” manikira, ovaj novi nail trend podrazumeva najmanje 4-5 različitih nijansi smeđe i žućkaste boje, kako bi se oslikale različite vrste čokolade. Ovaj nail trend je “ukusan”, “zanimljiv” i veoma nosiv za hladne jesenje dane.

“Box of Chocolates” manikir predlozi

Sada je vreme da se inspirišete ovim cosy manikirom koji kombinuje neutralne nijanse smeđe boje: od bele čokolade, preko mlečne, pa sve do tamne čokolade. U nastavku slede predlozi za ovaj nail trend.

#1: Nijanse bombonjere na kratkim noktima

Za one koji se plaše eksperimentisanja, probajte ovaj look inspirisan bombonjerama. Kratki nokti u 5 nijansi smeđe boje deluju vrlo chic i jesenje.

#2: Polumesec manikir

Dodajte ovaj chic element vašem minimalističkom manikiru tako što ćete zanoktice ostaviti bez boje, uz “negative space” polumesec. Kako biste prostore između golog nokta i laka učinili oštrim, koristite stikere za nokte.

View this post on Instagram

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

#3: Mat finiš sa šarama

Ako volite frenč manikir, razmislite da zamenite klasične bele ili šarene vrhove uz različite nijanse braon boje. Ovaj manikir će učiniti da se svi okreću za vašim noktima, pre svega zbog swirl nail arta, mat finiša i oštrog oblika kocke.

#4: Šljokice u boji čokolade

Ako ne želite da se bavite nail artom, probajte da začinite stvari tako što ćete poneti neobični “finiš” na noktima. Glitter lakovi u različitim nijansama smeđe mogu učiniti da vam manikir izgleda zanimljivo, a opet da ispratite trend.

#5: Bele rade u bojama čokolade

Samo zašto se floralni nail art tipično radi u šarenim bojama, ne znači da ne može biti divan i u onim neutralnim. Ovaj sladak look inspirisan belim radama to dokazuje. Najbolje od svega, lako se rekreira. Nanesite lak za nokte i potom tačkalicom iscrtajte oblik  cvetića.

#6: Tačkice u bojama čokolade

Kada smo već kod tačkalica, trebaće vam čitav set različitih tačkalica kako biste kreirale ovaj Frenč manikir inspirisan neutralnim tačkicama.


#7: Čokoladni manikir na jednostavan način

Ovo je još jedan primer “Box of Chocolates” manikira. Primetite kako ovi nokti deluju upečatljivo, zahvaljujući dužim vrhovima i tamnijem izboru boja.

Pročitajte još i: Nokti u boji “latte” kafe će biti popularni ove jeseni – evo kako da ispratite ovaj trend

error: Content is protected !!