„Dice manikir“

By  |  0 Comments

Ukoliko ulazite u rizik i ukoliko vam ne treba puno kako bi ste neke stvari u životu „stavili na kocku“, predlažemo da i vaš manikir isprati takav karakter. Pogledajte kako da na svojim noktima napravite neodoljiv „dice“ nails look. „Dice“, u prevodu znači kockica (kockica koja se baca tokom igranja različitih igara sa kartama, ili tokom igranja jamba recimo).

Šta vam je potrebno da bi ste napravili „dice“ nails look?

  • lak za nokte u beloj boji,
  • lak za nokte u crnoj boji,
  • komad papira,
  • manikir instrument za iscrtavanje tufnica – dotting tool. Šta možete upotrebiti kao zamenu za ovaj instrument, pogledajte OVDE.

kockice

Način izrade „dice“ manikira:

Kada ste obezbedili sve što vam je neophodno, možete početi sa izradom svog „dice“ manikira. To uradite na sledeći način:

Nokte prvo uredno nalakirajte belim lakom i osušite. Zatim, malo crnog laka sipajte na papir, kako bi ste u njega po potrebi mogli da umočite manikir instrument za iscrtavanje tufni. Instrumentom umočenim u crni lak, na svakom noktu oslikajte odgovarajući broj tufnica. Konkretno, na noktu malića recimo, iscrtajte jednu tufnicu.

Na noktu domalog prsta, iscrtajte dve tufnice i tako sve redom dok ne stignete do nokta na palcu na kome je potrebno iscrtati pet tufnica. Pritom, položaj i raspored tufnica na noktima, treba da bude u „dice“ maniru.

Ukoliko ste u dilemi kako tačno da uradite ovaj manikir, pogledajte video koji će vam dati i slikovito objašnjenje za to:

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!