Suptilno i diskretno: Ovako se gliter nosi na noktima ovog leta!

gliter

Ako tražite jednostavan način da date malo “bling” momenta vašem manikiru, ali bez mnogo šljokica ili veština – razmislite o najpopularnijem gliter manikir trendu – glitter frenču. Pritom ne mislimo na starinski četvrtasti frenč, već na naglašavanje samog vrha nokta uz malo šljokica. U nastavku pročitajte sve o ovom suptilnom i diskretnom gliter trendu.

Šljokice na noktima su uvek aktuelne – prosto, ko ne voli malo blistavog momenta na noktima? Ali ovog leta, razmislite o povratku dobrog starog frenč manikira – sa diskretnim šljokicama na vrhu! Ovo izgleda veoma nežno i ženstveno, a idealan je manikir i za kancelariju. Nije napadan, a opet će privući pažnju. Osim toga, super je jednostavan da ga uradite i same!

Ako ste vešte i precizne, možete ga raditi i slobodnom rukom, crtajući četkicom. Ako ne, postoje šabloni za frenč manikir koji će vam olakšati crtanje gliter linije na vrhu nokta. Pogledajte najlepše predloge diskretnog gliter manikira za leto 2018!

7 predloga gliter frenč manikira

1. Nude lak + zlatni gliter vrh

Najtanja zlatna linija od glitera ulepšava i čini zanimljivim običan nude manikir. Inspiracija za nežne dame, za office-dress code, a čak i za neveste.

A post shared by Vanity Projects (@vanityprojects) on

2. Pink gliter na pink noktima

Ako ne želite da nosite gliter na svakom noktu, kako ne bi sve bilo “previše” – gliter na dva nokta izgleda sasvim odlično, drugačije, a opet i boja laka dolazi do izražaja.

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

3. Nude lak + srebrni vrhovi

Kompromis između nude dame i disko devojke – učiniti dosadnim nude lak zanimljivim uz frenč ivicu od srebrnog glitera.

Povezano: Kako da u jednom potezu skinete lak sa šljokicama sa noktiju?

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

4. Neon frenč vrh + gliter zanoktice

Za cool urbani look i čist izigled, precizno oivičite vrh nokta tankom, jarkom mat bojom, i dodajte kontrastni gliter uz zanoktice.

5. Abstraktni šareni gliter ombre

Za razigrani manikir koji definitivno privlači pažnju, nanesite gliter lak od ivice prema noktu, nemarno, tapkanjem, kako biste dobili ombre efekat.

Povezano: French manikir od transfer folije

A post shared by Jo Lanes (@totallybuffed) on

6. Space Nail Art

Dodajte dimenziju vašim frenč vrhovima, kreirajući suptilni space nail art – u obrnutom smeru. Ovaj dizajn sadrži polukružne oblike koji se uvijaju u smeru ka zanokticama, dobijajući efekat bikovog oka.

A post shared by Imarninails (@imarninails) on


7. Srebrni metalik vrhovi

Gliter vrhovi ne moraju nužno da uključuju šljokice. Metalik vrhovi na noktima deluju  prefinjeno, i daju modernu edgy notu, običnom svetlom laku.


Pročitajte još i: Najlepši lakovi za nokte u trendu za leto 2018.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!