Vrući Instagram nail trend: Lava nokti

lava nokti

Možemo sa sigurnošću reći da je ova prolećna sezona prilično kreativna, kada je reč o manikiru – od “kravljeg” printa, do powder-dip noktiju, pa sve do iznimnih gel i akril kreacija. Dok je proleće idealno vreme da batalimo tamno crvene i nude boje kose smo nosili na noktima protekle zime, inspirišite se novom nail art dizajn idejom, koja nam dolazi dikretno sa Instagrama – LAVA noktima!

Ako ste i vi u očajničkoj potrazi za novim kombinacijama boja i dizjan koji vas guraju “van zone komfora” što se tiče manikira, donosimo vam vrući Instagram nail trend koji će vas oduševiti ako volite vesele boje. Upoznajte “lava” nokte!

Inspiracija za lava nokte… lava lampa!

Lava nokti su inspirisani omiljenom retro lampom mnogih od nas – lava lampom! Boje koje se prelivaju poput onih u lampi, krase nokte mnogih poznatih ličnosti i otmenih nail salona u Americi. Ovaj avangardni trend uključuje jednu baznu boju, koju ukrašavaju spiralni tragovi komplementarnih nijansi. Najbolje od svega je što je ovaj trend veoma prilagodljiv svima – možete odabrati boje koje se vama dopadaju, kako biste kreirali unikatan prilaz ovom trendu.

Povezano: Instagram nail trend – “Kravlji” print je IN!

lava nokti
Lava lampa kao inspiracija za lava nokte

Ako volite jače boje, kako biste dobili lava nokte, odlučite se za pastelnu osnovu sa šarama u jarkim bojama, ili zadržite “cotton-candy” izgled noktiju uz pastelne boje. Izbor je na vama, a možete dodati metalik nijanse lakova ili šljokice, u zavisnosti koliko je vaš nail art dizajner vešt! Pustite mašti na volju i poigrajte se bojama i finišima laka za nokte!

Povezano: “Balerina” nokti u trendu za proleće 2019.

Pogledajte našu galeriju inspiracije za lava-nokte:

lava nokti
Instagram/Printscreen: @chillhouse
lava nokti
Instagram/Printscreen: @heymichellelee
lava nokti
Instagram/Printscreen: @lava___nails

Pročitajte još i: Nokti u trendu za proleće 2019 – najlepše nove boje i nail art

error: Content is protected !!