Balerina nokti u trendu za proleće 2019: Top 7 predloga

By  |  0 Comments

Zamislite na trenutak baletske cipelice – one elegantne strukurisane nežno pink, od satena, sa čvrstim vrhom. Prema tom obliku modelovana je silueta balerina noktiju (poznaiji i kao “coffin nails”). Na isti način kao što balerinska cipelica produžava nogu, tako i nokti ovo obliku izdužuju prste. Još kada se upare sa savršenim dizajnom – nema lepših noktiju od balerina noktiju koji su u centru svih nail trendova ovog proleća!

Balerina nokti u trendu za proleće 2019.

Posle različitih popularnih oblika noktiju – donosimo vam najaktuelniji, a to je balerina oblik! Elegantan i ženstven, vizuelno će produžiti vašu nokatnu ploču. U nastavku donosimo 7 zanimljivih predloga koje možete poneti sledeći put kada zakažete manikir.

#1: Pastelno pink balerina nokti

Najklasičniji dizajn koji možete izliti gelom – pastelna pink boja odmah asocira na balerina oblik. Veoma ženstveni, izdužuju prste i izgledaju veoma nežno i decentno.

@thatnailsguy

Instagram/Printscreen:@thatnailsguy

#2: Ombre French balerina nokti

Ovo je francuski manikir za sve one koji ne žele da se potpuno vrate u početak 2000-ih godina. Potpno neobavezujući french manikir u modernoj verziji.

Povezano: Ko je izmislio french manikir?

@candynailbar

Instagram/Printscreen:@candynailbar

#3: Ombre pastelni balerina nokti

Možda vam je dosadio klasičan ombre na noktima od zanoktice pa do vrha, ali da li biste probali nešto novo – gradijent od malog prsta pa sve do palca? Možete “uglaviti” mnogo više nijansi nego inače i zabaviti se sa dizajnom.

Povezano: Sunny Gradient Nails – Sunčani ombre nokti

@cndworld

Instagram/Printscreen:@cndworld

#4: Kombinacija mat i sjaja

Ako otkačeni dizajn nije vaša šljica čaja, već volite da naglasite barem teksturu laka, predlažemo vam mat balerina nokte sa ivicom u sjajnoj boji.

@yesicanails

Instagram/Printscreen:@yesicanails

#5: Diskretni gliter

Ako ste svedena dama, te ne volite preterano šljašteće detalje – isrobajte klasičen nude nokte sa tankom linijom glitera duž vrhova.

gliter

Instagram/Printscreen:@coolcupcakee

#6: Špicasti sedef nokti

Za kraljice drame – duži oblik balerina noktiju podseća na stileto, ali bez “opastnosti” špicastih vrhova. Kao bezopasni stileto nokti za dame koje vole raskoš – poput perlastog gel laka preko.

@thatnailsguy

Instagram/Printscreen:@coolcupcakee

#7: Logo-manija

Ako obožavate sve popularniju “logo-maniju”, ukrasite balerina nokte logoima nekog poznatog brenda, poput ovog dizajni kojeg su inspirali motivi modne kuće Gucci.

@candynailbar

Instagram/Printscreen:@candynailbar

Pročitajte još i: 6 stvari koje treba da znate pre odlaska na manikir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!