8 romantičnih ideja za manikir inspirisan Danom zaljubljenih

Dan zaljubljenih, odnosno Dan sv. Valentina je jedan od onih praznika kojima se najviše raduju devojke. A kako i ne bi, kada na taj dan dobijamo svu moguću pažnju i poklone od naše jače polovine. Neka vam ovaj praznik posluži kao inspiracija za sledeći odlazak kod manikira. Bilo da preferirate minimalistički manikir ili jarke crvene nokte, u nastavku vam donosimo 8 ideja za romantične nokte, inspirisane Danom zaljubljenih!

8 top ideja za manikir za Dan zaljubljenih

#1: Negative Space srca

Ako ste spremne da se uhvatite u koštac sa šablonima za nokte, ovaj “negative space” manikir je vredan da ga isprobate! Kako biste kreirale ovaj manikir, zalepite stiker u obliku srca na sreidnu nokta, i nalakirajte nokat okolo. Kada se lak osuši, uklonite stiker i završite sa slojem top coat-a!

#2: Različite nijanse crvene

Ne možete da se odlučite za jednu solidnu boju, ali istovremeno ne želite da se bakćete sa nail-artom? Uz ovaj multi-kolor manikir možete kreirati izgled koji privlači poglede, tako što ćete odabrati 5 različitih nijansi crvene i roze. Ova “mismatched” tehnika je zapravo u trendu!

#3: Crvena ženska silueta

Dan zaljubljenih je poznat po svojoj romantičnoj noti. Još jedan način da pružite omaž tom danu jeste ovaj decentni manikir koji prikazuje ljubav i ženstvenost 14. februara. Crvene ženske siluete na nude podlozi su idealan manikir za ovaj praznik.

#4: Mnogo srca

Ako viđate srca svuda oko sebe – nemojte kriviti Dan zaljubljenih! Ako želite da se držite dobro proverenog srcastog dizajna, razmislite o ovoj monohromatskoj ideji. Sa dve nijanse ružičaste, nokti daju lep kontrast.

#5: Love Eye trend

Šta se dešava kada unapredite “evil eye” nail trend sa temom za Dan zaljubljenih? Dobijete look koji će učiniti da se svi oko vas zaljube! Kako vam se dopada ova ideja na bledo roze noktima?

Povezano: Praznik ljubavi – zašto slavimo Dan zaljubljenih?

#6: Sitna crna srca

Ako tražite minimalistički način da pokažete vaše nokte na Dan zaljubljenih – nude nokti sa sitnim crnim srcima su najbolja ideja. Ovo možete uraditi i same – na nude osnovi, uz pomoć čačkalice iscrtajte sitne crne tačkice, i nežno je razvucite vrhom, kako biste dobili lukove na srcu.

#7: Metalik pink vrhovi

Dan zaljubljenih ne mora da znači da imate nacrtana srca po noktima. Pogledajte samo ovaj pink metalik french manikir. Izgleda tako romantično, a minimalistički.

#8: Matte pruge

U potrazi ste za jednostavnim crvenim manikirom, koji daje kontrast? Ovaj matte prugasti monohromatski manikir će poslužiti za tu ideju! Kako biste kreirali ovaj izgeld, nanesite crveni lak po izboru, a uz pomoć selotejpa i mat nadlaka napravite mat prugu preko sredine svakog nokta.

Pročitajte još i: 5 makeup ideja za Dan zaljubljenih!

error: Content is protected !!