5 lakih make-up ideja za Dan zaljubljenih

ššminka za dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih samo što nije, i predstavlja savršenu priliku da isprobate novi make-up look, bilo da ga provodite pored voljene osobe ili u izlasku sa drugaricama! Obe prilike su podjednako važne i vredne da posvetite neko vreme sebi. Zato smo izdvojili 5 najromantičnijih make-up predloga koje lako možete rekreirati uz jednu do dve palete senki, nekoliko četkica, ruževa i hajlajtera!

Šminka za Dan zaljubljenih – 5 romantičnih ideja

#1: Pretty in Pink

Pastelni ružicasti tonovi izgledaju prelepo na svakome, čak i na onima koji preferiraju samo nude i crne tonove. Za ovaj Dan zaljubljenih isprobajte shimmer pink senku preko celog kapka, a na usne nanesite tečni ruž u istoj nijansi. Za kraj, zarumenite obraze rumenilom u istoj nijansi! Ovo je jedan od najromantičnijih look-ova koji će pristajati svakome.

Mi vam predlažemo City Color tečni ruž u nijansi Hibiscus Martini.

#2: All Nude

Neka vaša inspiracija za Dan zaljubljenih bude nude izgled, poput svetskih top-modela devedesetih! Za ovaj izgled trebaće vam nude paleta senki sa pretežno mat i šimer tonovima, malo mat bronzera i nude sjaj za usne! Ovo je idealna šminka da je uparite sa garderobom u jarkoj boji.

Povezano: 9 beauty saveta za Dan zaljubljenih

#3: Glossy pink kapci

Ako želite da malo više eksperimentišete sa šminkom, a pritom ste ljubitelj trenda sjajnih kapaka, iskopirajte ovaj izgled! Na kapke nanesite tečno ili kremasto rumenilo u koralno-ružičastoj nijansi, koje se suši u glossy finiš. Na obrazima ponesite konstrastnu, mat teksturu rumenila, koje je iste nijanse kao i vaše oči. Nanesite ga u bogatom sloju, baš kao na slici!

#4: Suptilna mauve šminka

Nisu vam potrebne jake boje kako biste ostavili utisak. Ako jarke i glasne boje nisu vaša šoljca čaja, potražite prigušene nude tonove izblendane sa mauve i ružičastim senkama, kako biste postigli ovaj izgled. Što manje šljokica – jer ovaj izgled treba da bude sofisticiran i sexy, pogotovo ako provodite Dan zaljubljenih na nekoj romantičnoj večeri! Raskošni talasi u kosi samo upotpunjuju celokupnu ideju.

#5: Berry usne i crni ajlajner

Probudite svoju unutrašnju femme fatale u sebi! Istaknite pogled i usne uz pomoć ljubičastog berry karmina i crnog ajlajnera! Ten naravno, mora biti perfektno našmminkan! Ovaj izgled savršeno ide uz pokupljenu punđu i malu crnu haljinu.

Naš predlog je City Color City Chic ruž u nijansi Pucker Up.

Povezano: Kako da nanesete savršen ajlajner prema obliku lica?

Pročitajte još i: Praznik ljubavi – Zašto slavimo Dan zaljubljenih?

error: Content is protected !!