Trendy manikir koji će vas osvojiti: Nokti sa inicijalima

nokti sa inicijalima
Instagram/Printscreen

Jedan od trenutno “najvrelijih” manikir trendova u Holivudu trenutno je “initial maicure” – odnosno, manikir inspirisan vašim inicijalima. Ovo je personalizovana vrsta manikira, koja uključuje iscrtavanje inicijala vašeg imena i prezimena na nekom od noktiju. Osim vaših inicijala, popularno je iscrati i inicijale partnera – upravo to su činile zvezde poput Jlo i Kim Kardašijan! Ovaj manikir je veoma chic, a uz to i minimalistički. Ukoliko preferirate ovakvu vrstu manikira, nastavite da čitate!

Manikir sa inicijalima – sladak način da personalizujete nokte

Ne morate imati upadljive nokte kako biste privukle pažnju – prema rečima holivudskih nail artistkinja, dovoljno je da na neutralnu podlogu sjajnog finiša, vaš manikir artist doda inicijale, na domalom prstu. Vi možete birate veličinu i stil fonta, a preporučujemo nešto u ovakvom zlatnom tonu.

View this post on Instagram

A post shared by debbiedoesnails (@debbiedoesnails)

Ukoliko imate “otkačeniju” ličnost, koja voli da se poigra sa nail dizajnom, inspirišite se ovakvim manikirom – vidimo malo slovo “t” na ovom ljubičastom frenču, a manikir je dodatno personalizovan muzičkom notom, dinosaurusom i smalijem.

Povezano: 10 najlepših manikir trendova za leto 2022.

Za ljubiteljke frenča, znajte da i ovaj suptilan manikir možete personalizovati inicijalima. Frenč je posebno praktičan nail artistima, jer ostavlja dosta prostora za icrtavanje slova.

I klasičan beli manikir možete “apdejtovati” zlatnim slovima, ukoliko dominantno nosite zlatni nakit. Ako volite srebro više, odaberite onda tu nijansu za inicijale. Završni rezultat će delovati luxe, obećavamo!

Ukoliko volite da prolazite zapaženo, nema dalje od ovog manikira, koji je, složićete se, praktičan samo za slikanje. Manikir inspirisan “charm” privescima za narukvice, sadrži slova koja vama posebno znače.

Pročitajte još i: Liči na frenč, ali to nije – da li ste čule za “američki” manikir?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!