Letnji manikir trend koji će biti HIT: Nokti u boji pistaća

pistac nokti

Od svih trendy manikir nijansi, koje se predviđaju za leto 2023, jedna se posebno izdvojila, a to je pistać zelena! Ova pastelna boja pistaća je svuda po društvenim mrežama i stranicama nail tehničara. Biće veliki trend za leto 2023, ali je možete poneti i ranije. Savršena je za uklapanje sa letnjim bojama, a možete je poneti i na noktima na stopalima. Zapravo, zelena je višenamenska boja koja je idealna da odmorite od klasičnih roze, nude ili crvenih tonova. U nastavku saznajte sve o ovom vrućem letnjem manikir trendu.

Zašto su pistać zeleni nokti tako popularni?

Pistać zelena boja je umekšana verzija klasične zelene nijanse, koja nije svačija šoljica čaja. Ovi pastelni tonovi pristaju gotovo svakom tonu i podtonu kože, lepo se slaže uz letnju i prolećnu garderobu, a svetli tonovi su poznati po tome da vizuelno izdužuju nokte. Ova boja deluje nežno, otmeno, sofisticirano i predstavlja siguran izbor ako želite da izađete iz zone komfora crvenih i nude tonova.

View this post on Instagram

A post shared by Eva (@live.for.colours)

Osim toga, neodoljivo nas podseća na sladoled od pistaća!

U nastavku pogledajte inspiraciju za vaš sledeći manikir u tonovima pistaća!

Pročitajte još i: Manikir trend za proleće 2023 – sve nijanse zelene!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!