Oatmeal Nails: Trendy manikir za leto u boji ovsene kaše!

oatmeal nails
Instagram/Printscreen

Možda ste čuli ranije za manikir u boji ovsenog mleka (oatmilk nails), koji podrazumeva prirodniju French boju, ali ove sezone, popularni su nokti u boji ovsene kaše (oatmeal nails). Ovo je bež nijansa sa hladnim “taupe” tonovima, koja izgleda prilično neutralno. “Oatmeal Nails” predstavlja svež apdejt greige trenda koji je bio aktuean pre nekoliko godina. U nastavku saznajte sve o ovom nail-trendu!

“Oatmeal Nails” – inspiracija

Inspiracija za ovu nijansu manikira, i osoba koja je pokrenula čitav ovaj trend jeste pevač Harry Styles! Njegova naslovna strana za magazin “Better Homes & Gardens”, na kojoj je prikazao nokte u neutralnim zemljanim tonovima!

Harry nije nepoznat kvalitetan manikir, pošto lakira nokte i u privatnom životu, a i na za nastupe na crvenom tepihu. Zato je i kreirao svoj beauty brend, koji sadrži liniju lakova za nokte.

Povezano: Trend Alert – “goli nokti” kao minimalistički manikir za proleće

Kakva je nijansa oatmeal laka?

Oatmeal nijansa podrazumeva neutralnu bež nijansu sa dosta hladnih, taupe tonova, sa “greige” momentom. Ova nijansa će odlično pristajati svima koji preferiraju neutralni manikir, i žele da im nokti budu “office friendly”. Ova boja noktiju odlično pristaje i uz preplanuli ten, a odlično će pristajati i na koži hladnog podtona. “Oatmeal Nails” trend će biti aktuelan tokom ovog proleća i leta – stoga pogledajte naše predloge manikira u ovoj boji u nastavku:

Pročitajte još i: Odaberite savršen nude lak za vaš podton kože

error: Content is protected !!