Prolećni nail-art trendovi koje morate isprobati!

nail art trend

Nema uzbudljivijeg dela godine od proleća – konačno, toplo sunce je ogrejalo, kapute smo zamenili jaknicama, i zapravo je zadovoljstvo probuditi se rano i iskoristiti dan. Ali proleće je i dalje ipak prohladno za full-on letnju garderobu, što znači da je najbolji način da izrazite ljubav prema šarenim printovima – prolećni nail-art manikir! U nastavku pogledajte najatraktivnije prolećne nail-art ideje!

3 prolećna nail art trenda koji oduševljavaju!

Prolećni nail trend #1: Voće i lišće

Nema boljeg načina da odate počast proleću od voćnih i biljnih motiva na noktima! Jednostavnu podlogu nokta ukrasite raznobojnim cvetićima i listićima, uz pomoć precizne nail-art četkice. Ili još bolje – neka vam to uradi nail-tehničar, koji može kreirati najrazličitije dizajne koji će krasiti vaše nokte tokom proleća. Birajte vesele prolećne boje cveća, koje će biti vaš 0maž ovom godišnjem dobu.

nail art trend
Instagram: Printscreen

Prolećni nail trend #2: Gliter

Gliter-manija nas ne napušta sezonama – šljokice su IN trend i kada je reč o šminkanju, i kada je reč o manikiru. Tu su da privuku pažnju i dodaju glamurozni efekat običnom nude laku. Kombinujte najrazličitije veličine i efekte šljokica, koje obavezno morate fiksirati debljim slojem top coat-a. Za najbolji efekat koji će istaći šljokice, izaberite gel nadlak.

Povezano: Balerina nokti u trendu za proleće 2019: Top 7 predloga

nail art trend
Instagram: Printscreen

Prolećni nail trend #3: Neon i jarke boje

Ništa nas više ne asocira na proleće od neon i jarkih upečatljivih boja koje privlače pažnju i vašem outfitu daju potpuno drugu notu! Ako se ne osećate ugodno sa komplet neon noktima, kombinujte ih na samo jednom noktu ili u vidu malo blažih boja. Budite sigurne – sa neon noktima ćete sigurno biti primećene ovog proleća!

nail art trend
Instagram: Printscreen

Pročitajte još i: Nokti u trendu za proleće 2019 – najlepše nove boje i nail art

error: Content is protected !!