Viralan Tik-Tok trik: Kako da uredno uklonite lak sa noktiju uz pomoć tampona?

skidanje laka

Ovo je situacija u kojoj se našla svaka od nas: vreme je da uklonite stari lak sa noktiju na stopalima, jer želite da ga promenite, ili se iskrzao u toj meri da je vreme za nov pedikir! Ali – kako da uklonite lak sa stopala, a da ne poremetite lak na rukama? Vatice i loptice od vate su nezgodne za držanje, jer upijaju skidač laka, i tako lako mogu završiti na prstima. Ako imate pri ruci najlonske rukavice, onda super! Ali ako nemate, isprobajte ovaj Tik Tok trik: kako da uklonite lak sa noktiju sa stopala, uz pomoć tampona!

Tik Tok korisnica @ag380gtmgmt otkriva svoj proveren trik za uredno i lako skidanje laka sa nožnih prstiju, a za to će vam trebati samo tampon i skidač laka! Ovaj video je dobio milionske preglede, zato što zaista olakšava život!

skidanje laka

Kako da to uradite: Naspite malo skidača laka u čep, u potom umočite tampon u skidač, kako bi se natopio. Dovoljno je da umočite sam vrh, a on će se natopiti tečnošću. Potom, tamponom uklonite lak sa nožnih prstiju bez poteškoća, razmrljavanja i diranja manikira. Plastični aplikator na tamponu deluje kao drška i barijera da ne zamažete manikir.

@ag380gtmgmt

#lifehack #beautyhack #nailpolish #nailpolishremover

♬ original sound – ag380gtmgmt

Ovaj trik je tako jednostavan, a pametan, tako da je odličan podsetnik koliko je Tik Tok mreža korisna ponekada.

Pročitajte još i: “Uradi sama” sunđerasti skidač za lak za nokote – jeftin, a efikasan!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!