“Uradi sama” sunđerasti skidač laka za nokte – brz i efikasan!

Skidanje laka za nokte nije baš jedna od onih stvari koje su “teške”, ali kada žurite – itekako može predstavljati muku! Zato je idealno rešenje za brzinsko skidanje laka – sunđerasti “uradi sama” skidač laka u teglici! Samo umočite i okrenite – i laka više nema! Ova vrsta skidača najbolje skida i tamne lakove, šljokice i sve one boje koje se teško i neuredno skidaju sa noktiju. U nastavku vam otkrivamo kako da same napravite sunđerasti skidač laka za nokte za svega par minuta!

Sunđerasti skidač laka za nokte – DIY

Za ovaj DIY projekat, biće vam potrebno sledeće:

  • manja staklena tegla sa poklopcem
  • sunđer
  • skidač laka za nokte (sa acetonom ili bez, prema vašoj preferenciji).
Youtube/Printscreen

Postupak izrade skidača laka

Sunđer bi trebalo da bude pljosnat i dugačak – ako to nije slučaj, isecite ga na duže trake, a širina bi trebalo da odgovara visini tegle. Urolajte sunđere međusobno, onako kako je prikazano u videu i potom ih ubacite u teglu. Trebalo bi da u sredini imate dovoljno mesta da možete ubaciti prst, ali opet da ne bude preširoko, kako biste mogli efikasno da uklonite lak.

Potom, nalijte skidač laka za nokte, u dovoljnoj količini da natopi ceo sunđer. Potom, dobro zatvorite teglu! Vaš sunđerasti skidač laka je gotov!

Youtube/Printscreen

Kako se koristi?

Kako biste koristili sunđerasti skidač – samo ubacite prst po prst u centar srolanih sunđera i trljajte, sve dok se lak ne skine. Ova metoda skidanja laka odlično uklanja tamne, zelene, plave i šljokaste lakove bez muke!

Povezano: Kako da u jednom potezu skinete lak sa šljokicama sa noktiju?

Youtube/Printscreen

Između upotreba, držite teglicu čvrstu zatvorenom, kako skidač ne bi ispario. Kada se sunđer istroši ili jako isprlja, samo ga zamenite, i nalijte još skidača laka.

Postupak izrade sunđerastog skidača laka pogledajte u VIDEU:

Pročitajte još i: 10 načina da skinete lak sa noktiju SA i BEZ skidača

error: Content is protected !!