“Vanila” frenč manikir: Slatki nail trend koji će obožavati za proleće

vanila frenč manikir
Instagram/Printscreen

Ako želite nešto slatko – ne tražite dalje od manikir trendova. Poslednjih meseci, bili smo svedoci “glazed” donut trendova, u raznim bojama, kao i “candy cane” varijanti. Dakle, slatkiši dominiraju manikir svetom. U tom svetlu, obožavaćete “vanila” frenč manikir, koji predstavlja najnoviju modernu verziju omiljenog nail stila. U nastavku saznajte sve o “vanila” frenč manikiru.

O trendu

Francuski manikir nikada neće izaći iz mode, a beli vrhovi su tu da ostanu, bez obzira na trenutnu modu. “Vanila” french manikir veoma liči na tradicionalni francuski manikir sa neutralnom bazom i svetlijim vrhom. Ipak, više je nalik američkoj verziji french manikira, koja je mekša od originalne, i koristi prljavo-belu boju za vrhove, a ne onu jarku. Ovaj “vanila” french manikir već ima fanove u svetu poznatih ličnosti, poput Kylie Jenner i Adele.

View this post on Instagram

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Promena posle tamnih lakova

Vanila frenč manikir je kao dah svežeg vazduha posle jesenjih tamnih i zagasitih manikira. Ova verzija frenča je tonirana, mekša i suptilnija od klasičnog frenča, čime deluje priordnije. Posle tamnih boja i prazničnih dizajna, klijenti u salonima sada žele nešto neutralnije i jednostavnije. Vanila frenč nokti su savršeni izbor. Slažu se sa svim, izgledaju predivno i uz trenerku, ali i uz večernju haljinu. Takođe, ako su vam tradicionalne pink i bele nijanse freč manikira prejake, ova vanila verzija će vam biti po ukusu. Osim toga, ovaj manikir stil se savršeno slaže uz aktulenu “vanila girl” estetiku.

Povezano: Liči na freč manikir, ali to nije – da li ste čule za “američki manikir”?

Kako da dobijete “vanila” frenč manikir?

Najjednostavniji način je da odnesete vašoj manikir tehničarki slike i objasnite šta želite. Ali, ukoliko ste “uradi sama” devojka, evo kako možete same uraditi ovaj manikir. Najpre, nalakirajte ceo nokat neutralnom nijansom, a potom nanesite prljavo-beli lak na vrhove noktiju, uz pomoć šablona, kako bi linija bila precizna. Potom, nanesite tu neutralnu nijansu ponovo, ali preko vrhova, kako biste ih umekšali. Možete takođe, prvo nalakirati bele vrhove, a potom neutralnu baznu boju preko celog nokta. Sve zavisi od toga koliko želite da vam manikir bude suptilan. Potom, ugrabite najmekši džemper, naprskajte slatki parfem sa notama vanile i uživajte u vašem vanila svetu!

Pročitajte još i: 10 novih načina kako možete nositi frenč manikir

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!