Veliki povratak french manikira: 7 inspiracija koje možete isprobati

frenč manikir
Instagram/Printscreen

Ako pratite društvene mreže, influensere, ali i poznate ličnosti, sigurno ste do sada primetili veliki povratak french manikira, koji je najviše bio aktuelan početkom 2000ih godina. Ovo više nije french manikir koji vi pamtite – sa debelim belim vrhovima, već je njegova modernija verzija – od jarkih boja, pa do ombre noktiju, u nastavku vam donosimo 7 manikir inspiracija za sledeću posetu salonu!

Moderan frenč manikir – 7 predloga

#1: Negative space manikir

Frenč manikir obožavamo zbog njegovog jednostavnog dizajna. Ako želite da ga učinite malo kompleksnijim, ali da zadržite minimalističku auru, izbegnite debelu belu liniju na vrhovima noktiju u korist ovog jednostavnog linijskog look-a.

#2: Talasasti frenč

Ne mora svaki frenč manikir da zauzme čitav vrh nokta. Ovaj manikir pokazuje kako frenč može privući pažnju, uz pomoć talasastih linija u boji.

#3: Frenč zvezdice

Umesto da u potpunosti batalite klasičan frenč mamikir, zašto da ga ne uparite sa dodirom glamura. Dodajte male crne zvezdice na svaki nokat, za minimalistički glam efekat!

#4: Paster swirl šare

Uzmite klasičan french vrh i savijte ga na ovaj način, kako biste dobili veoma popularan manikir izgled sa pastelnim šarama. Ovaj manikir ima prelepi pokret i balansira između elegantnog i hipsterskog izgleda.

#5: Pastelne tačkice

Slatke i flirty, ove pastelne tačkice izgledaju prelepo na noktima. Ovaj izgled je divan za proleće i leto ili one trenutke kada poželimo da nam se leto vrati. Ako ste raspoložene za DIY eksperimente, trebaće vam tačkalica za iscratavanje tačkica.

#6: Dizajn ćebenceta za piknik

Sećate se klasičnih šara sa ćebeta za piknik? Neka vam one posluže za inspiraciju. Taman će vas ovaj manikir vratiti u detinjstvo i piknike sa porodicom. Ovaj dizajn izgleda retro ali i chic!

#7: Obrnuti frenč

Ko ne želi da bude trendseter? Naravno, klasični frenč manikir je sjajan, ali zašto ga ne biste uradile obrnuto? Ovo se čini kao jednostavana ideja, a nije nešto što viđamo suviše često. Ovaj nail izgled čuva svu jednostavnost i eleganciju tradicionalnog frenča, a dodaje notu kreativnog buntovnog duha.

error: Content is protected !!