Avon Anew Renewal Power: Nega kože lica i područja oko očiju uz novi moćni duo

avon anew renewal krema(2)

Oči su ogledalo duše, a svaka dama zna da je nežna koža oko očiju najtanja i najosetljivija, pa je bašova zona prva koja pokazuje znake starenja. Kada je koža oko očiju oštećena, bilo zbog dehidracije, UV ili drugih štetnih uticaja, ona gubi čvrstoću i elastičnost, a kao posledice nastaju bore oko očiju. Najnoviji proizvod u širokoj paleti Avon Anew linije, Renewal Power krema za područje oko očiju, ciljano obnavlja tu nežnu kožu kroz intezivnu negu, vraćajući joj sjaj i gipkost!

Anew Renewal Power krema za oko očiju

Anew Renewal Power krema, zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji difuzne svetlosti, trenutno
osvežava čitavo područje oko očiju. Odmah po nanošenju, koža je intezivno hidrirana i jača, a fine linije i bore vidno znatno umanjene. Takođe, ona ublažava natečenost oko očiju te je pogled svežiji i
odmorniji.

avon anew renewal krema(2)

Kao i kod drugih Anew proizvoda za negu, Protinol™, je glavni sastojak Renewal Power kreme za predeo oko očiju. Primarna funkcija ovog sastojka je podsticanje proizvodnje dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Pored kolagena tipa I, za kožu je važan i kolagen tipa III, najzastupljeniji u bebinoj koži. Već od detinjstva, balans kolagena prirodno opada, a Protinol™, kao jedinstvena kombinacija aminokiselina pomaže u održavanju savršene ravnoteže. Protinol pomaže u jačanju i hidrataciji kože, vraćajući je u njene najsjajnije dane. Vest kojoj će se sve dame obradovati je da su prvi rezultati vidljivi već nakon sedam dana.

avon anew renewal krema(2)

Anew Renewal Power krema i serum – moćni duo

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju brine o ovom osetljivom delu lica a savršeno se uklapa sa Anew Renewal Power serumom za negu čitavog lica. Ovaj savršeni duo za oči i lice pruža efekat izuzetno glatke, punije i čvršće kože, vraćajući sat unazad i osmeh na lice! Od trenutka kada je predstavljen na tržištu, Anew Power serum je do sada prodat u neverovatnih milion primeraka!

Nova Anew Renewal Power krema za područje oko očiju dostupna je u Avon brošuri od 1. maja po ceni od 990 RSD, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

avon anew renewal krema(2)

Osvoji i ti ovaj moćni duo

Trk na naš Instagram profil – @lepotica.rs, jer možeš učestvovati u novom darivanju, gde u saradnji sa Avon Srbija poklanjamo 3 x ANEW RENEWAL POWER serum i okoloočnu negu. Srećno!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!