Eucerin®: Zaštita od sunca uz koju uvek dobijate više + DARIVANJE!

zaštita od sunca

Spremate li se za odlazakna more ili tokom radne sedmice, a posebno vikendom, svaki slobodan trenutak koristite da vreme provedete pored reke, u prirodi i bašti ili na terasi? Svejedno koji je vaš odgovor na ovo pitanje, pri tome sigurno tražite i preparate koji će vam pomoći da to vreme ostane bezbrižno, to jest da adekvatno zaštitite svoju kožu od sunca. Ovoga leta možete svojoj koži priuštiti svu neophodnu negu i zaštitu jer u bolje snabdevenim apotekama Eucerin® preparate za zaštitu od sunca do kraja juna možete nabaviti po ceni sniženoj 20%. A čeka vas i DARIVANJE na našem Instagramu!

Zaštita lica od sunca + još mnogo više

Eucerin®tonirani preparati za zaštitu od sunca nude pouzdanu i efikasnu zaštitu od sunca, a istovremeno obezbeđuju svu neophodnu negu prilagođenu individualnim potrebama kože. Uz to nude rešenje i za potrebu da ten izgleda ujednačenije.

U pitanju su tonirani preparati za zaštitu od sunca specijalno formulisani prema potrebama kože koja stari, koja je sklona hiperpigmentacijama od sunca ili masna i sklona aknama. Dve nijanse ovih preparata, svetlija i tamnija, razvijene su u saradnji sa profesionalnim šminkerima i savršeno se prilagođavaju tonu kože, doprinoseći da osim što je zaštićena, izgleda ujednačeno i blistavo. 

Povezano: Eucerin® i Marijana Makučijan predstavili nove tonirane preparate za zaštitu od sunca

Zaštita kože tela od sunca

Problem masnog sloja na koži rešava Eucerin® DryTouch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+, koji pruža visokoefikasnu i pouzdanu zaštitu od negativnih efekata sunca, ali bez lepljivog traga na koži. Inovativna Dry Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente. Zahvaljujući tome, samo par trenutaka nakon nanošenja koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.

Zaštita dečje kože

Kada su deca u pitanju primena pravila odgovornog ponašanja na suncu i redovno nanošenje preparata za zaštitu od sunca još su važniji nego za odrasle. Formulacije Eucerin® preparata za zaštitu osetljive dečje kože od sunca nude sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja kože uzrokovanih suncem, neguju i umiruju osetljivu dečju kožu. Eucerin®Sprej na pumpicu za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ od 300 ml omogućava nanošenje preporučene, dovoljne količine preparata, a zahvaljujući pumpici čini postupak nanošenja lakšim i bržim.

Više od UV zaštite

Unapređena formulacija Eucerin® linije za zaštitu od sunca zasnovana je na spektralnoj tehnologiji koja kombinuje visoko efikasnu UV i fizičku i biološku zaštitu kože od posledica dejstva vidljive svetlosti visoke energije. Fizičku zaštitu od negativnih efekata takozvane plave, to jest HEVIS (High Energy Visible Light) svetlosti, u formulaciji Eucerin® preparata za zaštitu od sunca obezbeđuju obojeni pigmenti, koji apsorbuju i reflektuju UV i plavu svetlost sprečavajući oksidativni stres u koži. U biološkoj zaštiti glavnu ulogu igraju likokalkon A, koji neutrališe slobodne radikale nastale pod uticajem UV i plave svetlosti, i gliciretinska kiselina, koja pruža podršku prirodnim mehanizmima obnove DNK ćelija kože.

DARIVANJE na našem Instagram profilu lepotica.rs

Letnja sezona se ne može zamisliti bez SPF zaštite, bilo da ste na moru ili u gradu – sunce ne bira! ⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Zato vam u saradnji sa @eucerin_srbija poklanjamo ovaj SPF set koji sadrži:⁣
⁣⁣
– Eucerin® Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+⁣
– Eucerin Gel-krem za zaštitu od sunca i od alergija SPF 50+⁣

Kliknite na reel da učestvujete – igramo se do utorka, 28.6.2022!

Srećno svima!

error: Content is protected !!