Koji dezadorans koristite? Derma Zero Neutro Roberts

By  |  0 Comments

Derma Zero je za sve žene koje traže dezadorans koji obezbeđuje dobru zaštitu, a ne sadrži štetne sastojke kao što su parabeni, soli aluminijuma ili čak alkohol. Ima prijatan, blag miris i preporučuje se čak i osobama sa osetljivom kožom.

Proizvođač Derma Zero dezadoransa, kozmetička kuća Neutro Roberts, hvali se, sa razlogom, ovim kozmetičkim proizvodom i njegovim karakteristikama, a to su:

  • 0% antiperspiranata
  • 0% alkohola
  • 0% soli aluminijuma
  • 0% parabena.

Dermatološki je testiran i odgovara čak i osetljivoj koži i koži sklonoj alergijama. Iz prve ruke, ovaj dezadorans ne ostavlja bele tragove, ne stvara neprijatan lepljiv osećaj na koži, ima jako blag i prijatan miris i obezbeđuje prilično dobru zaštitu (daleko bolju od npr.Rexone, ali slabiju od Lady-ja).

Opšti utisak

Cena: pristupačna, oko 300,00 dinara.

Gde kupiti: Gotovo u svim prodavnicama i marketima, Lilly-ju, DM-u.

Opšti utisak: Odličan proizvod, bez obrzira što postoje dezadoransi koji obezbeđuju još bolju zaštitu, ovaj proizvod ne sadrži najštetnije sastojke kao ostali dezadoransi i zato dobija dodatne poene. Za svaku preporuku.

Ako vam je bitno da šta sadrže kozmetika koje koristite, probajte ovaj dezadorans, jer retko ćete u parfimerijama i drogerijama naići na proizvod koji ne  sadrži na parabene, ni alkohol, ni aluminijum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!