Predstavljamo prvi Lepotica Make-up Beauty Box!

Drage naše, ovog leta smo pripremili za vas prvi Lepotica Make-up Beauty Box: kutiju šminke koja vam je potrebna za vrelo leto! Ono što ga razlikuje od drugih make-up kutija je to što nijanse proizvoda možete da birate same, i tako kreirati box prema svom ukusu! U Make-up Beauty Box-u vas očekuje čak 7 različitih proizvoda po super ceni, sa dostavom od samo 45 RSD!

Leto je uveliko počelo, a to znači da moramo izgledati savršeno u svakom delu dana. Zato nam je potreban lagani tečni puder za porcelanski ten, kameni puder da matira šminku, divne nijanse karmina za sočne usne, crna maskara za zavodljiv pogled, ali i lakovi za nokte u letnjim bojama!

Šta sadrži Make-up Beauty Box?

Make-up Beauty Box je osmišljen prema potrebama svake moderne dame, nezavisno od godina, i sadrži svu osnovnu šminku koja će vam trebati ovog leta:

 • 1x City Color tečni karmin (6 nijansi)
 • 1x City Color City Chick Signature ili Mat karmin (36 nijansi)
 • 1x City Color Flawless finish tečni puder (8 nijansi)
 • 1x City Color puder u kamenu (8 nijansi)
 • 1x Extreme Bold 3xVolume&Curl maskara (crna)
 • 1x NSP Extreme One Coat lak za nokte (16 nijansi)
 • 1x NSP blok turpija 100/100

CENA: Make-up Beauty boxa iznosi 2294 RSD, a time ostvarujete UŠTEDU od čak 783 RSD u odnosu na punu vrednost proizvoda!

city color puderi

Kako odabrati nijanse?

Posebna pogodnost je što Lepotica Make-up Beauty Box možete prilagoditi svom ukusu tako što ćete sami odabrati nijanse kamenog i tečnog pudera, kao i karmina i laka za nokte.

 • Birate 1 tečni i 1 kameni puder: nijanse tečnih i kamenih pudera možete pogledati na OVOM linku.
 • Birate 1 tečni karmin: nijanse pogledajte na OVOM linku.
 • Birate 1 kremasti ili mat karmin: nijanse pogledajte na OVOM linku.
 • Birate 1 NSP Xtreme lak za nokte: nijanse pogledajte na OVOM linku.

city color tečni karmini

Kako da poručite Make-up Beauty Box?

Make-up Beauty Box možete poručiti na nekoliko načina:

nsp lakovi za nokte

Nakon slanja porudžbine, mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo vas obavestili o vremenu isporuke vašeg Make-up Beauty Box-a. Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte pozivom, sms-om ili Viber porukom na broj 060.3555.505 ili putem mail-a [email protected].

Dostava?

Nakon kontaktiranja, Make-up Beauty Box ćemo vam poslati u roku od 24h kurirskom službom na adresu koju navedete, uz troškove dostave od SAMO 45 RSD!

make-up beauty box

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!