Recite zbogom zamršenoj kosi koja se kida pri češljanju

Imate problem sa račešljavanjem mokre ali i suve kose?

Kosa je najosetljivija kada je vlažna i to je čini neotpornom na kidanje i lomljenje. Zato se prilikom češljanja mokre kose dešavaju njena najveća oštećenja. Evo kako da to sprečite.

Kosa koja se mrsi, kida, puca pri cesljanju… nikad vise!

Upoznajte najprodavanije četke za raščešljavanje kose ikada!

Wet Brush su sаvršene četke za korišćenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, čak i za decu koja se boje samog pogleda na četku.

Dizajnirana specijalno za mokru kosu – raščešljava sa lakoćom bilo koju vrstu kose. Tajna Wet Brush četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova.

Wet Brush četke su dovoljno čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimišu lomljenje kose bez bola i bez čupanja prilokom češljanja posle pranja kose. Brzo i bezbolno raščešljavaju najzamršeniju i najsuvlju kosu. Mogu sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika.

Omiljena za sve uzraste, a znate kako devojčice ne vole da se češljaju. Pogledajte ovaj simpatičan video i oduševićete se efikasnošću Wet Brush četke za kosu.

Ima ih različitih oblika, boja…

pedal cetkawet brush cetke za kosuwet brush cetka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako želite dodatni sjaj na kosi, izaberite Wet Brush Shine

wet brush

 

Ostale Wet Brush četke mozete pogledati OVDE.

error: Content is protected !!