RIBE – Mesečni horoskop za JUN 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RIBE, evo šta vas očekuje u JUNU 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, došlo je vreme da se više posvetite svojim ljubavnim relacijama, da neke stvari u ponašanju i pristupu partneru promenite i postavite se odgovornije prema njemu. Svesni ste da neke stvari kod vas dvoje škripe već izvesno vreme i sada ćete pokušavati da ovaj segment sredite, da se usmerite na komunikaciju sa voljenom osobom i rešite nakupljene probleme. Odbacite ustaljene obrasce ponašanja, sada su u vašoj vezi potrebne promene, noviteti, ljubav i povezanost na jedan potpuno drugačiji način. Shvatili ste da ste u nekim situacijama grešili i sada to imate nameru da ispravite.

Da se razumemo – ovo će povremeno biti dosta težak zadatak, ali ako budete istinski voljni da se prilagođavate, drugi deo meseca će doneti bolje situacije i veću povezanost sa dragim vam bićem. Mnogima od vas je bitno da definišete svoju vezu i pokrenete neke ozbiljnije teme o budućnosti, za šta sada postoje velike šanse. Ukoliko ste jedan od slobodnih pripadnika znaka, stoje vam mogućnosti za flertovanja preko posla ili poznanstva preko društvenih mreža i prijatelja.

No, sve će ovo biti prilično neozbiljno i više će vam služiti da prekraćujete vreme, a nećete imati posebnu potrebu da se u ovakav tip priča zaista i upustite. Čekajte drugi deo juna i ulazak Venere i Sunca u vaše polje ljubavi!

Posao:

U ovaj mesec ulazite pomalo opterećeni statičnošću i neizvesnošću koja vlada u poslovnom segmentu. Naročito vas „boli“ finansijski segment, gde nikako ne uspevate da se u potpunosti oporavite i stanete na „čvrsto tlo“. Neće ovaj mesec biti toliko loš što se novčanog dela tiče, ali ćete morati da ljudski zapnete da biste ostvarili pozitivan saldo. Smetaće vam povremeno nekorektan i pritiskajuć odnos šefova prema vama, ali ovo možete izmeniti ako „skratite jezik“ i pokažete spremnost da se prilagodite nekim novinama koje se uvode sa njihove strane. Stoji da imate mogućnost da napravite dosta korektne nove poslovne dogovore, mada ćete prave rezultate od njih videti tek pred kraj juna meseca.

Ribama su jako dobro postavljeni povremeni i dodatni poslovi, što vam može pomoći u oporavljanju vaših finansija. Takođe, nezaposleni sada imaju priliku da nađu adekvatno, mada privremeno zaposlenje. Neki od vas će dobiti šansu za poslovno usavršavanje ili veće mogućnosti za kraća poslovna putovanja.

Zdravlje:

Zdravstveni segment nije najstabilniji tokom ovog meseca. Starija populacija će imati porast hroničnih tegoba, dok bi generalno trebali da obratite mnogo više pažnje na ishranu, odmaranje i povremeno bavljenje nekom blažom fizičkom aktivnosti. Stoje napetost i stres.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!