VODOLIJA – Mesečni horoskop za JUN 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VODOLIJA, evo šta vas očekuje u JUNU 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Ako ste slobodni – eto vama sreće i radosti! Na sve strane se otvaraju ljubavne prilike a udvarači se utrkuju pokušavajući da vas osvoje. Doduše, više tipova osoba će biti u vašem okruženju – neki od njih će hteti samo neobaveznu avanturu, pojedini bi da budu prijatelji sa povlasticama, sa nekima možete imati i razliku u godinama, dok će biti i onih koji su zauzeti pa sa vama pokušavaju da funkcionišu u smislu „‚leba preko pogače“. Da ne pričam o tome da će se aktivirati i neki bivši partneri – sve u svemu – pred vama je prava papazjanija od ljubavnih prilika, a vi sada budite pametni i proberite ono najbolje.

Ako vam je samo do ljubavnih igrarija, bez nekog trajnijeg vezivanja, opustite se i uživajte. Ako pak želite da se konačno u nekom emotivnom odnosu ustalite, sredite i smirite, onda budite promišljeni, ne žurite nigde i sačekajte da se prava osoba sama izdvoji, što će se i dogoditi u drugom delu meseca. Vodolije u emotivnim vezama i brakovima ulaze u nešto napetijoj situaciji sa partnerom u jun mesec. Biće potrebno više usklađivanja, više otvorenih i iskrenih razgovora sa voljenom osobom.

Sada je moguće pokrenuti i ozbiljnije teme o budućnosti odnosa, prinovama ili početku zajedničkog života. Nije ni malo loš period pred vama i partnerom, ako znate šta želite, pokažete pravu meru u svemu i pružite mu ljubav.

Posao:

Prvo bih vam skrenula pažnju na to da prva dekada meseca nije najpovoljnija za finansijski segment. Tada nemojte ulaziti u neka veća ulaganja i pokušajte da ograničite svoje troškove, jer će vam pare prosto „kliziti kroz prste“. Ostatak meseca je dosta bolji i moći ćete da se oporavite, čak iako napravite neku grešku ili propust sa novcem. U poslovnom segmentu su sada naglašene promene kojima ćete morati da se prilagodite, iako će vam to povremeno dosta teško pasti. U polje karijere se vratio retrogradni Mars i neke situacije će se ponoviti, pa ćete imati mogućnosti da napravite stabilnije dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Napetost sa šefovima će postojati, pa pokušajte da se prilagodite i „ne dižete bunu“. Ako ste privatnik, lakše ćete pokretati poslove, ali je potrebno veliko pregovaranje da bi vam projekti u koje ulazite bili zaista finansijski isplativi. U drugoj dekadi meseca su moguće promene radnog mesta, kod nekih unapređenje, kao i šanse za iznenadnu zaradu.

Zdravlje:

I dalje vam stoji povremen umor, iscrpljenost, moguće i problemi sa nesanicom. Mlađi pripadnici znaka će se lakše boriti sa nakupljenom tenzijom, dok bi stariju populaciju trebalo upozoriti da se više posveti sebi, naročito ako imate hronične tegobe vezane za stomačni deo, kičmu, grlo, pluća.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!