VAGA – Mesečni horoskop za JUN 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u JUNU 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Ako budete mudri i strpljivi, vaši će emotivni odnosi samo napredovati tokom ovog meseca. No, pošto to obično ne biva tako (malo je teže biti mudar kada ste iznervirani) budite sigurni da ćete imati par „situacija“ sa svojom voljenom osobom ili bračnim partnerom. Povremeno vam stoje zastoji u komunikaciji ili vraćanje na dnevni red nekih problema koje ste odavno zatvorili. Partneru u nekim momentima takođe može zasmetati vaše malo slobodnije ponašanje ili flertovanje, pa će pokušati da vas „uvede u red“ što ćete vi shvatiti kao narušavanje vaše privatnosti i nametanje njegove volje….i eto razloga za prepirku bez kraja i konca!

Kod onih u brakovima će biti teško da se dođe do dogovora povodom zajedničkih planova koji mogu biti vezani za decu ili za finansijski segment. Dakle savet za vas – ne inatite se, pređite preko nekih situacija koje vam realno i nisu toliko važne i budite spremni na otvorenu i iskrenu komunikaciju sa voljenom osobom. Na taj način će sve funkcionisati baš kako treba, a vi ćete u trećoj dekadi juna biti ušuškani u sigurnosti i ljubavi sa voljenom osobom. Ako ste sami, pred vama su zabave bez kraja i konca!

Dosta pokreta, komunikacije, novih poznanstava a čini mi se i da će se neki stari partneri ponovo „aktivirati“. Na vama je da izaberete gde ćete i na koju stranu…

Posao:

Poslovna situacija tokom juna neće biti ni malo loša, mada ćete morati više puta da primenite svoje diplomatske sposobnosti u dogovorima i saradnjama sa nešto komplikovanijim poslovnim partnerima. Stoji i da nećete biti zadovoljni tempom odvijanja nekih poslova, ali koliko god vi imali želju da sve ovo „pogurate“ i požurite – moraćete da prihvatite da na neke stvari morate malo i sačekati. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete vrlo zanimljivu ponudu tokom druge dekade meseca, a pojedinima tada stoje i velike mogućnosti za unapređenje ili promenu radnog mesta (naravno – na bolje).

Vladar polja posla i novca Mars, biće retrogradan do poslednjeg dana juna, pa ćete ipak morati da neke stvari ponovite ili da se vratite na zaostale obaveze i odradite ih. U finansijskom segmentu stvari stoje dosta stabilno, nekih iznenadnih šansi za zaradu će biti, ali ćete definitivno morati da „skrešete“ troškove što pre. Previše olako dajete novac na neke stvari, a svoja dugovanja zanemarujete i ostavljate za „neki drugi put“…

Zdravlje:

U prve dve dekade juna samo će starija populacija imati povremeno problema, što sa imunitetom, što sa kičmom, kostima, plućima. Mlađi pripadnici znaka funkcionišu odlično, ali od poslednje dekade vi biste trebali više pažnje da obratite na stomačni deo, kao i na reproduktivne organe i grudi.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!