3 make-up trenda za usne koje možete postići tečnim karminom

make-up trend za usne

Verovale ili ne, vaš omiljeni tečni karmin je jedan od najversatilnijih beauty proizvoda koje imate u neseseru. Sa toliko dostupnih nijansi, tečni karmini se mogu koristiti na mnoge načine. Osim toga, ne morate uvek nositi karmin samo na uobičajen način – uz olovku za usne. Zato se poigrajte tečnim karminima, aktivirajte kreativnost i isprobajte ova 3 make-up trenda za usne koji će oduševiti vašu okolinu!

Dosadila vam je uobičajena kombinacija tečnog karmina i olovke za usne? Želite nešto drugačije od obične pune boje? Ovo su 3 make-up trenda za “lip make-up” koje možete ispratiti uz pomoć vaših omiljenih tečnih karmina.

3 make-up trenda za usne koje ćete obožavati!

#1 trend: “blurred lip”

Odmorite od pune boje i precizne ivice: sada se tamne boje nose u “blur” efektu. Internet je poludeo za ovim trendom, tako da sve više poznatih ličnosti nosi baš ovaj lip stil. Ide se ka prirodnom efektu usana u boji, bez jasno definisane ivice, poput “bitten lips” trenda.

Nanesite najpre tanak sloj balzama za usne, kako biste ih pripremili. Obrišite višak i nanesite dve tačke tečnog karmina na gornju i donju usnu, koju ćete posle “izblendati” uz pomoć prsta. Naš predlog je City Color tečni karmin u sočnoj crvenoj nijansi Cherry Daquiri. Pazite da ne preterate van ivica usana. Ovaj “blurry lip” trend izgleda sjajno uz bordo, ljubičaste i karmine boje mesa.

Povezano: 5 saveta kako da vam tečni karmin stoji dugo i ne razliva se


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Elsa Nyemb Durrens (@elsadurrens) дана

#2 trend: Ombre usne

Ovaj trend nije najnoviji, ali ako ga niste probali – sada je vreme da to učinite! Posebno ako ne možete da zamislite sebe sa tamnim, “berry” karminima koji su tako zimski. Ombre usne najbolje izgledaju uz neutralnu šminku na očima, kako ne biste skrenuli pažnju sa usana, koje su zvezda ovog look-a.

Trebaće vam tamnija i svetlija nijansa iste boje tečnog karmina. Predlažemo neki u šljivastoj ili bordo nijansi. Nanesite svetliji karmin preko celih usana, a potom tamniji nanesite na same ivice usana. Izblendajte ove dve nijanse, tako da se ne vidi jasan prelaz u centru. Za ovo će vam pomoći četkica za nanošenje karmina.

Povezano: 5 stvari koje vam niko nije rekao o tečnim mat karminima


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tutorial Make Up (@tutorialmakeup_id) дана

#3 trend: 3D usne

Ako imate tanke usne, i patite za sočnim, senzualnim i punim usnama – ovo je “lip trend” za vas! Neka vaše usne ne budu više ravne i beživotne – podarite im 3D efekat specijalnim tehnikom koju predlažemo u nastavku!

Koristite nude, breskvasti ili svetlo rozi tečni karmin za ovaj look. Predlažemo City Color tečni karmin u nijansi Hibiscus Martini. Nanesite karmin na cele usne, a potom utapkajte malo šimer bež senke ili hajlajtera na sredinu usana, kako biste dobili 3D efekat! Lako, zar ne?


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Sarah Schumacher (geb. Kauth) (@hair.and.makeupartist.sarah) дана

Pročitajte još i: Ombre usne – uvek u trendu i neodoljive

error: Content is protected !!