4 make-up stručnjaka čije Instagram profile bi trebalo da pratite

Posebnu pažnju nam privlače lepotice i lepotani koji na svojim Instagram profilima svakodnevno objavljuju savete i trikove u vezi sa šminkanjem te smo odlučili da vam preporučimo 4 makeup stručnjaka koja bi trebalo da pratite.

Instagram je korisna društvena mreža za sve ljubitelje lepog izgleda. U moru kvalitetnih i manje kvalitetnih, pronašli smo 4 makeup stručnjaka čije bi Instagram profile trebalo pratiti jer će vas inspirisati za nove načine šminkanja.

Instagram profili popularnih makeup stručnjaka

Daniel Chinchilla (@beautybydchinchilla) je poznat širom sveta. Njegovo ime ste sigurno već čuli jer makeup i beauty magazini i portali kao što su InStile, Allure, Cosmopolitan objavljuje njegove trikove i savete na svojim stranicama. Iskoristio je Instagram kao vid samopromocije, što ga je dovelo i do saradnje sa mnogim poznatim ličnostima, a trenutno je glavni šminker popularne pevačice Ariane Grande.

Silikonski sunđer
Pogledajte i: Novo u svetu šminkanja: Silikonski sunđer!

Pat McGrath (@patmcgrathreal) je engleska šminkerka. Vogue magazin i drugi makeup komentatori nazvali su je najuticajnijim makeup artistom na svetu. Poznata je po svojim jedinstvenim, avanturističkim i inovativnim tehnikama šminkanja koje uključuju upotrebu prstiju umesto četki. Kreirala je trendove od kojih su najpoznatiji debele obrve i obojene trepavice.

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on

Charlotte Tilbury (@ctilburymakeup) je neko za koga sigurno već znate. Ova engleska šminkerka poznata je po vlastitom brendu za makeup i negu kože Charlotte Tilbury Beauty, kao i saradnji sa brojnim svetskim lepoticama kao što supermodel Kate Moss, pevačice Jennifer Lopez i Rihanna ili glumica Penélope Cruz. S obzirom da je opsednuta činjenicom da žene treba da izgledaju kao najsjajnija verzija samih sebe, ne krije vlastite makeup tajne, već ih rado deli sa svim pratiocima.

Patrick Ta (@patrickta) je radeći kao freelance šminker za MAC naučio mnoge trikove te je počeo da eksperimentiše sa šminkanjem i na svom Instagram profilu šeruje kako jednostavne tako i smele makeup izglede. Ubrzo su ga primetile i kontaktirale lepotice kao što su sestre Hadid i Kardashian, Victoria’s Secret anđeo Adriana Lima te pevačica Rita Ora. Takođe je i poznat kao ambasador kozmetičke kuće La Mer.

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

Povezano: 6 makeup i beauty navika koje su HIT ove godine!

error: Content is protected !!