6 makeup i beauty navika koje su HIT ove godine

četkice za šminkanje i greške

U današnjem tekstu vam donosimo odličan putokaz makeup i beauty navika koje su Hit ove godine.

Makeup i beauty trikovi koji su popularni 2017. godine

Dermaplaning (brijanje lica)

Dermaplaning je bezbolan postupak uklanjanja mrtvih ćelija kože i sitnih dlačica lica, uz pomoć tankog i oštrog nožića, koji revitalizuje i čini kožu baršunasto glatkom. Ovaj metod ujednačuje ten, smanjuje vidljivost bora i ožiljaka od akni, uklanja dlačice te priprema kožu za druge tretmane kao što je npr. hemijski piling.

Fiksator šminke + Beauty blender

Umesto nanošenja proizvod za fiksiranje šminke na savršeno našminkano lice, makeup šminkeri preporučuju da na Beauty blender poprska kvalitetni fiksator pa onda fondacija ili korektor. Osim što ćete koži priuštiti potrebnu hidrataciju, način šminka će vam izgledati sveže i imaćete nepromenjen izgled tokom čitavog dana.

Povezano: Bez njega se ne može: Fiksator šminke!

Selection_017

 

Svetle nijanse u unutrašnjim uglovima očiju

Kako biste istakli unutrašnje uglove očiju, savetuje se nanošenje mat ili svetlucave bele (nijanse ajlajnera, olovke ili senke za oči) ili boja koje se su svetlije od vašeg tena. Na ovaj način će vam oči izgledati udaljenije, odnosno otvorenije i veće.

Kosa četkica

Iako se koristi za definisanje, popunjavanje i isticanje obrva, kosa četkica je idealna za najpreciznije nanošenje tečnih karmina. Dopire do najnepristupačnijih delova usana i omogućava vam da dobijete punije i savršeno oblikovane usne.

konjski rep
Pogledajte i: Da li je konjski rep štetan ili ne za vašu kosu!

Konjski rep sa volumenom

Ukoliko vam je kosa tanka, te ne možete da stvorite obimni rep, raskošan i sa volumenom rep ćete postići kačenjem šnale ispod repa. Na ovaj način sačuvaćete kosu od oštećenja jer ne morate uopšte tapirati kosu ili koristiti proizvode za dodavanje volumena.

Lažne pege

Pegav izgled lica i dekoltea je postao pravi trend u šminkanju ove godine jer tako izgledate mlađe, a možete ga postići tačkanjem lica pomoću smeđe ili crne olovke za iscrtavanje obrva. Važno je samo da nakon nanošenja lažnih pega, ceo ten dobro izjednačite radi što prirodnijeg izgleda lica.

Pogledajte koji proizvodi se nalaze u našem LEPOTICA WEBSHOPU.

 

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!