Novo u svetu šminkanja: Silikonski sunđer

By  |  0 Comments

Za ovaj aplikator šminke kažu da je bolji i od Beauty blender-a, četkica, ma čak i od samih prstiju. Silikonski sunđer je najnoviji aplikator za nanošenje šminke i tako je praktičan za korišćenje i održavanje. Već ga mnogobrojni profesionalni šminkeri sve češće koriste za mnogo bolje i preciznije nanošenje proizvoda.

Naslovna foto: Facebook Molly Cosmetics

Ako vam je dosadilo da trošite mnogo više tečne podloge prilikom šminkanja nego što vam je zapravo potrebno, možda ćete poželeti da nabavite silikonski sunđer (SiliSponge). Ovaj aplikator za šminkanje je osmislio kozmetički brend Molly Cosmetics iz Hong Konga i zavolećete ga jer će vam uštedeti mnogo šminke.

Silikonski suđer ne upija puder, hajlajter ili korektor kao što to rade klasični sunđeri i četkice. Svu količinu proizvoda koju ste naneli na silikonski sunđer, lako ćete razmazati prilikom šminkanja lica, a sve zahvaljujući neprozirnoj silikonskoj površini koja ne upija proizvod već ga zadržava na površini. Silikonski sunđer godi koži i najvažnije – ne grebe je.

Povezano: Beauty blender aplikatori za šminkanje – kako izabrati?

Ovaj novi aplikator šminke, koji izgleda kao silikonski implant ili jastučić za sandale, još se lakše čisti – sa samo malo sapuna i vode uklonićete ostatke šminke i stopirati mogući razvoj bakterija. Kad ga operete, obrišite silikonski sunđer papirnom maramicom. Takođe, poseban oblik ovog aplikatora omogućava mu da doprete i do teže dostupnih delova lica.

Iako je ovaj aplikator nešto novo u svetu šminkanja, mnogi se pitaju koliko će dugo trajati jer ne radi ništa novo što ne možete postići prstima. Ipak, verujemo da ga profesionalni šminkeri najviše cene jer se zaista lako čisti, a između klijenata je važno da se bude brz, bez nezgodnog sušenja sunđera.

Povezano: Da li i vi pravite ove greške kada koristite Beauty blender?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!