5 stvari koje bi svaka devojka trebalo da ima u svom neseseru

Pored ogledalceta, karmina u omiljenoj nijansi i četke za kosu, podsećamo vas na još 5 stvari koje bi trebalo da imate u svom neseseru.

S obzirom da svaka žena vodi računa o svom izgledu, u svojoj torbi uvek nosi neseser koji sadrži neophodna pomagala za lepotu i besprekoran izgled. Iako smo različite, postoje neke osnovne stvarčice koje će vam pomoći u svakoj prilici.

U neseseru je poželjno da imate…

Puder, kao osnova na koju nanosimo ostatak šminke, obavezno bi trebao da se nađe u vašem neseseru. Uskladite puder sa tipom vaše kože i nijansom tena i sakrijte sitne nedostatke na koži i ujednačite ten kad god ima potrebe za tim. City Color puder u kamenu pruža nadogradivost i daje lagani osećaj na koži pogodan za celodnevno nošenje.

cosmetics-set-with-copy-space-isolated-on-white-background.jpg
Pogledajte i: Makeup minimum – proizvodi za šminkanje koji su vam uvek potrebni!

Takođe, kad niste u mogućnosti da pre nanošenja pudera očistite lice i nanesete odgovarajuću kremu, u neseseru uvek nosite i vlažne maramice kao što su Cleanic vlažne maramice za skidanje šminke sa micelarnom vodom pa ih upotrebite da upijete višak masnoće i prethodne šminke.

Rumenilo će osvežiti i prikriti umor u svakom trenutku te je još jedno beauty pomagalo koje bi trebalo da se nađe u vašem neseseru. Efekat koji želite možete postići ako izaberete odgovarajuću nijansu i teksturu rumenila – u prahu, tečno, u gelu, u stiku ili u kamenu. Važno je i da ga pravilno nanesete – nasmešite se pa na vrhove obraza kružnim pokretima nanosite rumenilo prema slepoočnicama.

Naš prelog je City Color Glow Pro Blush Paleta koja sadrži 6 različitih nijansi rumenila u prelepom kompaktnom pakovanju.

rum
Za više informacija, kliknite na sliku!

Kako bi vam oči izgledale odmornije, nije na odmet da u neseseru nosite i senku za oči. Lepo je kada znate koje nijanse senki za oči odgovaraju vašoj boji i obliku očiju, a najbitnije je da postignete lepo stapanje boja kada koristite više nijansi iz npr. Fearless palete senki koja sadrži prelepu kombinaciju od 32 mat i sjajnih senki izuzetne pigmentacije,

Maskaru, koja istovremeno neguje i vaše trepavice čini lepšim, trebalo bi da uvek i svuda nosite uz sebe. Crna maskara stoji dobro svakome, ali naravno da možete i eksperimentisati sa bojama. Nanesite maskaru na gornje trepavice u dva sloja – počnite od samog korena ka vrhu, a na donje u jednom.

City Color Volumizing & Conditioning Mascara učiniće da vaše trepavice budu negovane i guste u isto vreme.

mas
Za više informacija, kliknite na sliku!

Povezano: Uradi sama: Savršen organizator šminke!

error: Content is protected !!