Aura rumenilo: Isprobajte novi make-up trend sa TikToka koji će vas oduševiti!

aura rumenilo
Instagram/Prinstcreen

Ako ste make-up enzuzijasta, onda ste zasigurno naleteli na brojne make-up trendove, skrolujući po društvenim mrežama. Jedan od trenutno najaktuelnijih trendova je “aura” rumenilo! Za one koji su u dodiru sa svojom spiritualnom stranom, aura je nevidljiva energija koja okružuje sva živa bića. Verovatno ste viđali fotografije koje “hvataju” auru, tj. raznobojno energetsko polje oko vas. Sličan princip se preselio u svet šminkanja – zato u nastavku pročitajte više o aura rumenilu!

Društvene mreže i opsednutost aurom

Instagram obožava aura nokte, a da ne pominjemo aura senke za oči. Ali, aura rumenilo je zaista potuklo sve rekorde popularnosti. TikTokerka, Aoife, inače editorijalni make-up arist, kreirala je viralni video u kojem nanesi rumenilo, u aura stilu. Najpre, nanosi tečno rumenilo u breskvastoj nijansi, u najširem krugu na obrazu. Potom, prstom nanosi tamno magenta rumenilo. Potom kada je sve izblendala, utapkava malo vibrantno narandžastog rumenila preko. Efekat je sličan auri, različite boje se stapaju jedna u drugu, putem očaravajućih krugova.

aura rumenilo

Aura rumenilo – efekat

Ovaj video je opčinjavajuć za gledanje – valjda je zato i skupio preko 2.9 miliona pregleda. Ovaj stil šminkanja nije za one koji vole da blendaju rumenilo u pozadini, niti za one koji preferiraju suptilno rumenilo. Više je za one dame koje vole da eksperimentišu sa šminkom. Jedan savet za aplikaciju: koristite prste za nanošenje i blendanje tečnog, odnosno kremastog rumenila, kako bi toplota prstiju rastopila proizvod i pomogla ravnomernoj distribuciji pigmenta. Tapkajte dok ne dobijete cirkularni oblik rumenila na jagodicama.

@jacquelinekilikita Aura blush but make it every day wear! IB: @aoifeartist #aurablush #aura #auramakeup #makeuphacks #beautyinatik #makeup #blush ♬ Spring – Aesthetic Sounds

Ukoliko niste zadovoljni efektom prstiju, boje možete još temeljnije izblendati stippling četkicom, “bockalicom”. Tako ćete dobiti najlepši efekat rumenila – multidimenzionalno rumenilo. Zato obavezno nabavite 2-3 nijanse kremastog ili tečnog rumenila za ovu jesen!

Povezano: Šminkeri otkrivaju 5 neverovatih trikova sa rumenilom

aura rumenilo

Možete probati i sa praškastim rumenilima

Ako ne želite da kupujete ništa novo, možete postići isti efekat uz pomoć bilo koje praškaste palete rumenila, koju več posedujete. Ona dolaze često u više nijansi, od kojih vam se neke uvek učine kao da vam neće odgovarati. Probajte da pomešate 2-3 nijanse rumenila na obrazima i tako kreirate fantastičan efekat!

Ovo je primer trend koji vam se ne čini wow, dok ga ne probate. Možda će trebati malo više vremena da ga usavršite, ali efekat je zaista fenomenalan!

Pročitajte još i: Tehnika konturisanja rumenilom – “backlit blush”

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!