“Cloud Lips” je najnoviji make-up trend sa TikTok-a i savršen je za leto!

cloud lips
Instagram/Printscreen

Da li se i vama čini da su mnogi make-up trendovi prilično komplikovani i zahtevaju sijaset proizvoda i četkica kako biste ih rekreirali? Zato jedan od najnovijih make-up trenda spada u najlakše stilove šminkanja, koje lako možete probati kod kuće. “Cloud Lips” je soft-fokus trend, koji ne zahteva perfektne precizne linije niti pune nanose boje. Umesto toga, usne poput oblaka se zasnivaju na blago neurednom finišu, koji vaše usne ostavlja mekim i jedrim, tako da mame na poljubac. U nastavku pročitajte više o ovom make-up trendu.

“Cloud Lips” – stara/nova tehnika?

Prema zaključku poznatih šminkera, “cloud lips” nije novina u svetu šminke, jer mnogi ljubitelji karmina vole da baš na ovaj način nanose boje na usne. Ono što je ključ od kod ovog stila šminkanja jeste tečni mat karmin. Nanesite ga na sredinu usana, direktno uz tubice, a potom razmrljajte boju utapkavanjem prstima ili fluffy četkicom za oči. Na samom kraju, finiširajte stvari prozirnim sjajem za usne. Ako preferirate soft-mat izgled, slobodno preskočite sjaj. Finalni look donosi samo blag nanos boje, koji izgleda nosivo, ali čisto.

Zamislite našminkane usne posle strastvenog poljupca – baš je ovo izgled koji želite da postignete.

@daniellemarcan Reply to @w.e.i.r.d_artistry Tutorial on how I do the cloudy red lips #makeup ♬ Eyedress Jealous

Ostatak šminke

Najbolje kod ovog trenda je što je idealan za leto i minimalističko šminkanje. Uparite “cloud lips“ uz čistu kožu, bronzer, minimalno našminkane oči i stilizovane obrve – i dobili ste najpoularniji trend šinkanja za leto. Slobodno koketirajte i sa jačim nijansama, poput crvene, kao što to rade poznate ličnosti.

Povezano: “Lip Bloss” je hibrid balzama i sjaja za usne i biće omiljeni proizvod ovog proleća

View this post on Instagram

A post shared by CLAUDIU BURCĂ (@claudiu.burca)

Proizvodi koji su vam potrebni

Dakle, počnite sa tečnim mat ružem u nijansi po želji. Biće vam potrebna fluffy četkica za senke kojom ćete razmrljati boju i jedan prozirni sjaj za usne, ako volite blistavi efekat usana. Ništa lakše, a savršeno za letnju šminku.

Pročitajte još i – 7 razloga da ponovo počnete da koristite sjajeve za usne

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!