Tik-Tok make-up trik za veće oči: Isprobajte “puppy” ajlajner

pupy ajlajner
Pinterest/Printscreen

Verovale ili ne, popularni “cat eye” ajlajner odlazi u prošlost, zahvaljujući “puppy” ajlajneru – poslednjem beauty trendu, koji je osvojio Tik Tok! Zašto menjamo “mačke” za “kučiće”, u pogledu ajlajnera? “Puppy” ajlajner omogućava da se ne bavite “krilcetom na gore” i njegovi crtanjem u smeru donje linije trepavica, već ajlajnerom produžavate gornju liniju trepavica, uz mladalački i meki izgled očiju, poput šteneta! Kako da izvedete ovaj make-up trik – kao i uvek, nastavite da nas čitate!

“Puppy” ajlajner kao beauty trend iz Koreje

Ovo je jedan od najlakših i najzabavnijih K-beauty trendova na koje smo naišli u skorije vreme. Inspirisan je neodoljivim očima šteneta, koja tope srca (“puppy” je štene na engleskom jeziku). Ovaj izgled možete rekreirati za tili čas, jer vam je samo potreban precizan ajlajner.

“Puppy” ajlajner čini vaše oči krupnijim, okruglijim i mlađim. Nema lakšeg načina crtanja ajlajnera, bez obzira na to koiko ste iskusne. Nije tajna da klasičan “mačji” ajlajner može biti otežavajuć, posebno za make-up početnice, ili ako imate spušene ili duboko usađene oči. Mnogi izbegavaju da nanose tečni ajlajner na gornjem kapku, zbog rizika od razmrljavanja i razmazivanja, dok drugi koriste tanje i kraće “krilce” kao praktični kompromis. Zaboravite na “mačji” ajlajner – sledi mini-tutorijal za “puppy” verziju.

Povezano: 4 profi saveta za savršen “winged” ajlajner

@killsokerr Reply to @g3org1a.s i love big droopy puppy dog eyes! lemme know if u have Qs! #puppydogeyes #puppydogeyeliner #puppyeyeliner #hoodedeyes ♬ Frog – Wurli

“Puppy” ajlajner – korak po korak

Uzmite precizan i tanak crni ajlajner – najpraktičniji je onaj u formi flomastera. Iscrtajte gornju liniju trepavica, ne podižući kapak u procesu. Neka vam oko stoji neutralno postavljeno – ni gore, ni dole. Potom, iscrtavajući gornji kapak, nastavite da crtate ajlajner u smeru gornje linije trepavica ka spolja, i spustite krilce na dole, u istom smeru. Dodajte i kraću liniju na spoljašnjem delu donjeg kapka, koja će se spojiti sa gornjim. Za dodatni korak, možete naneti belu olovku na vodenu liniju da osvetlite regiju očiju i tamniju senku, za zadimljeni pogled. Ako isprobate ovaj izgled sa smeđim ajlajnerom ili olovkom, dobićete još mekši izgled.

Pinterest

Ko bi rekao da će “mačji” ajlajner dobiti takvu konkurenciju? Ovaj stil ajlajnera je najpogodniji za dame sa spuštenim kapcima, sitnim očima ili duboko usađenim. Isprobajte ovaj trik, i javite nam utiske!

Pročitajte još i: Otkrivamo 1o tajni žena sa savršenim ajlajnerom

error: Content is protected !!