Korak po korak: Vreme je za party makeup

By  |  0 Comments

Možda je upravo ovaj party makeup idealan način da osvežite vaš večernji izgled prilikom sledećeg izlaska. Petak nije daleko, ali imate vremena da ga uvežbate jer nije zahtevan.

Srećni smo kada u moru makeup klikova na YouTube kanalu naiđemo na tutorijal koji i vas i nas može podučiti savršenom makeup izdanju. Jedan od zanimljivijih je snimila engleska kozmetička kuća Bobbi Brown koja na svom Youtube kanalu često postuje savete vezane mahom za šminku.

Inspirisana party makeup-om, Bobbi Brown je snimila tutorijal gde pokazuje kako da postignete savršen mačkasti pogled – nepogrešiv izgled očiju za svaku večernju priliku – bez straha da ćete izgledati prenašminkano, a koji će na elegantan način upotpuniti vašu odevnu kombinaciju za ludi provod u gradu.

Savršen makeup za večernji party

Senka za oči

Krenite od baze – najsvetliju nijansu boje nanesite na gornji kapak sve do obrva. Potom se koncentrišite na spoljašnju stranu oka – srednji tonovi senke, naneti od spoljašnjosti ka unutrašnjosti oka, prirodno će definisati oblik oka, bez preteranog blendanja. Osenčite spoljašnji ugao trepavica na donjem kapku – nanesite svetlo braon, puderastu senku i blago razmažite liniju kako biste dobili nežniji efekat. Na pregibe kapaka nanesite svetlucavu senku za oči i stopite je sa ostatkom kako biste dobili suptilnu kombinaciju boja. Ispod obrva stavite malo svetle senke kako bi naglasili oči koje će odmah delovati krupnije.

sen

Kliknite na sliku za uvećanje i opis proizvoda!

makeup predlog

Pogledajte i: Makeup predlog: Zlato na oči, šljokice na usne!

Ajlajner

Istaknite celu liniju trepavica – nanesite ajlajnera u gelu ili olovci od unutrašnjeg ugla ka spoljašnjem, pazeći da se ne udaljavate previše od same ivice trepavica. Za intenzivan pogled, podebljajte liniju ajlajnera, ali ovaj put koristeći ajlajner u olovci – kada otvorite oči, iscrtana crna linija treba da se vidi. Za mačkasti pogled, pomoću ajlajnera u gelu, pokretima u oba smera, iscrtajte liniju čitavom dužinom, ali tako da prelazi u cat eye na 2/3 oka.

Maskara

Za punije i uvijenije trepavice, od unutrašnjih ka spoljašnjim trepavicama, sitnim cik-cak pokretima, nanesite najmanje 2, najviše 6 slojeva maskare.

Usne

Definišite konture usana – olovkom za usne u nude nijansi iscrtajte usne tik uz prirodnu liniju pa ih ispunite istom olovkom.

Rumenilo

Akcentujte obraze ali tako da postignete prirodan izgled – nanesite roze rumenilo na mesto gde ćete se i inače prirodno zarumeneti ili na deo koji je istaknut kada se nasmejete, odnosno na istureni deo jagodica.

rum

Kliknite na sliku za uvećanje i opis proizvoda!

Pogledajte i video tutorijal kako da postignete savršen makeup za party!

Povezano: Makeup predlog – Double Cut Crease u bakarnim nijansama!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!