5 neobičnih predmeta koji će vam pomoći da izvučete krilce ajlajnera

krilce ajlajnera

Iako je 21. vek, većina žena se i dalje muči da ajlajnerom izvuče savršeni cat-eye look. A nije da se ne trudimo: vežbamo, isprobavamo različite tipove ajlajnera, i trudimo se da prekopiramo sve one tutorijale sa Interneta. Rezultat je često čudna, isprekidana, neravna linija, neobičnog krilca ka gore. Umesto da se mučite sa izvlačenjem krilca, upotrebite neki od ovih kućnih predmeta, koji će vam pomoći da izvučete savršeno krilce!

Evo čime možete izvući krilce ajlajnera!

#1: Ukosnica za kosu

Ovo je jedan od najlakših načina da izvučete krilce ajlajnera. Samo premažite spoljnje V krilce ukosnice tečnim ajlajnerom i pritisnite ga na spoljašnji ugao oka. Potom, ajlajnerom dodajte liniju uz gornju liniju trepavica, i popunite krilce. To je to!

krilce ajlajnera
Youtube/Printscreen

#2: Zubni konac na štapiću

Baš kao i u prošlom metodu, možete koristiti zubni konac na štapiću kao pečat za vaše krilce. Sve što treba da uradite jeste da premažete konac tečnim ajlajnerom i pritisnite ga dijagonalno od očiju, dva puta, kako biste krerali konturu krilca. Popunite krilce i iscrtajte liniju duž trepavica, kako biste je spojili sa krilcem.

krilce ajlajnera
Youtube/Printscreen

#3: Kartica

Ovo je jedan od neobičnijih načina kako možete kreirati savršeni cat eye look sa predmetom pravo iz vaše tašne – kreditnom karticom. Sve što treba da uradite je da postavite karticu uz spoljašnji ugao oka i da je usmerite ka obrvama. Ovako ćete nacrtati savršenu bazu za vaše krilce.

Povezano: Tik-Tok trend – isprobajte “puppy” ajlajner za veće oči

krilce ajlajnera
Youtube/Printscreen

#4: Selotejp

Ovaj trik je sličan prethodnom, uz karticu. Postavite parče selotejp trake na spoljašnji ugao oka, u smeru ka obrvama i iscrajte osnovu krilca. Možete iskoristiti i drugo parče selotejpa kao šablon, kako biste kompletirali krilce.

krilce ajlajnera
Youtube/Printscreen

#5: Viljuška

Sa ovim trikom morate biti veoma oprezni. Pritisnite ivicu viljuške uz kapak nakon odluke u kom smeru želite krilce, i potom, nanesite ajlajner uz to. Iscrtajte liniju uz kapke i povežite krilce sa tim. Na taj način ćete imati oštar i precizan cat-eye look!

krilce ajlajnera
Youtube/Printscreen

Pročitajte još i: 4 profi saveta za savršeni winged ajlajner

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!