Novi makeup trend: Žuto rumenilo – Da ili ne?

žuto rumenilo

Iako s oprezom nanosimo žute nijanse senke, karmina ili ajlajnera na lice, ispostavilo se da žuta boja zapravo dobro stoji svima. To dokazuje i novi makeup trend koji vlada među šminkerima na Instagramu te možemo reći da će žuto rumenilo biti veoma popularno ovog leta.

Obično bismo izabrali ružičasto, crveno ili koralno rumenilo, ali žuto rumenilo, koje je postalo apsolutni kralj svih makeup proizvoda zahvaljujući beauty blogerki Ash Meredith, odvažno ističe i daje svežinu i sjaj obrazima. Ovaj trend, za razliku od trendova za obrve, zaista bismo mogli da isprobamo ovog leta na preplanulom tenu.

A post shared by Ash Meredith | Makeup Artist (@ashmeredith_) on

S obzirom da većina nas ima žućkaste podtonove u koži, žuto rumenilo se pokazalo kao odličan letnji odabir na obrazima koji možete nositi bez brige da ćete izgledati napadno. Ostatak šminke može biti u istim tonovim, ali žuto rumenilo se lepo slaže i sa kontrastnim bojama što možete videti ispod u galeriji fotografija.

Pošto se na našem tržištu još nije pojavilo žuto rumenilo, ukoliko želite da probate ovaj novi makeup trend, podjednako dobro ćete istaći jagodice i ako upotrebite senku za oči u žutoj boji, odnosno poslužite se draping tehnikom šminkanja dok budete nanosili boju sunca na obraze.

Pogledajte najbolje Instagram primere sa žutim rumenilom!

A post shared by ? Tova Tomiko (@tovatomiko) on

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!