“Peach Fuzz” je Pantone boja za 2024. godinu: Ovo su naši beauty predlozi

"peach fizz"
Instagram/Printscreen

Svake godine, američki institut za boje ”Pantone” izglasa ”boju godine”, koja će dominirati dizajnom, modom, uređenjem doma, industrijom itd. ”Pantone” postavlja standarde boja koje će preovladavati svetom. A da ne spominjemo njihov uticaj na svet lepote: manikira, šminke i kose! Za 2024. godinu, odabrana je ”peach fuzz” nijansa: ružičasto-naranžasta boja koja se opisuje kao nežna i sočna. Već je vidimo kao deo prolećnog dekora doma i garderobera. Ali, kao što će se ispostaviti, ova boja je idealna da je uključite kao deo svoje šminke, manikira ili čak – boje kose. U nastavku donosimo beauty inspiracije ”peach fuzz” nijansom.

”Peach Fuzz”: savršena nude nijansa za 2024.

Sa svojim nežnim i neutralnim podtonovima, ova nijansa se odlično blenda sa ”nude” i jarkim bojama, koje su sličnog spektra. Možda najbolja stvar kod ove nijanse je to što odgovara svima, je rnudi široki spekar nijansi, u kome svako može pronaći nešto za sebe. Od šerbet nijanse, pa do pastel i neon varijanti ove boje, mogućnosti su ogromne.

Nokti

#1: Obrnuti frenč

Postoji mnogo zanimljivih verzija francuskog manikira, tako da je teško ispratiti sve. Ali, ukoliko pratite trendove, onda znate da je “obrnuti frenč” najsvežija verzija ovog manikira. Za suptilni, čisti look, nanesite tanku trakicu breskvaste nijanse, kako biste naglasili prirodno nalakiran nokat. Jednostavan i “sleek”, ovaj dizajn je savršen za sve minimaliste.

#2: Peach Fizz nokti

Suptilni dodatak glitera daje praznični momenat ovom manikiru. Ako tražite manikir koji će biti idealan za nastupajuće proslave, ovo je idealna opcija. Ne samo da se lako rekreira, nego odlično stoji  i na kratkim noktima. Kako biste dobile potpun efekat, probajte da slojevito nanesete prozirni lak sa zlatnim šljokicama preko za ”sočni look”.

View this post on Instagram

A post shared by ⭐️🐚🦔 (@abundance10edit)

#3: Peach Jelly manikir

“Jelly” nokti nisu samo za leto! Dok je proziran efekat idealan za jake boje, ova nežna breskvasta nijansa je podjednako divna. Poluprozirni finiš je ključan, kako biste dobile ”jelly” efekat. Ali, ukoliko ne možete naći ”jelly” lak, “sheer” poluprovidni lak je dobro srednje rešenje. Pronađite tanku formulu, koja će vam omogućiti da se nokatna ploča vidi, koristeći tanke slojeve.

Šminka

Ono što već volimo kod “peach” šminke jeste to što je “poznata” i topla. Već neko vreme, popularan je termin “cosy” šminke, a ove nijanse su upravo to – meke i ležerne. Breskva je jedna od onih boja koja se može koristiti na očima, obrazima i usnama, tako da je ovo idealna boja za monohromatske look-ove i dašak nežne romanse na licu. Korišćenje iste boje na celom licu omekšava sveukupan izgled i daje osećaj povezanosti.

Šminkeri već imaju svoje favorite u tonovima breskve: krem rumenilo u nijansi nežne breskve, koje se može naneti i na obraze i na usne, potom, šimeraste krem-senke, koje će vizuelno otvoriti oko, a tu su i breskvasti sjajevi za usne, puni zlatnih šljokica. Mnogo je načina kako možete ”uvesti” nijansu breskve u svoju make-up rutinu.

Kosa

Pročitajte još i: Make-up trendovi za 2024. godinu

”Peach Fuzz” je prelepa nijansa, koja nudi mnogo mogućnosti za osvežavanje svetle boje kose – od babylights pramenove, pa to nove breksvaste nijanse cele kose. Ova boja odaje sofisticiranost sa svojim toplim tonovima. Najbolje od svega je što ovu nijansu možete dobiti i korišćenjem popularnih kolor-maski za instantno farbanje kose (ukoliko već imate svetlu ili blajhanu kosu). Osvežite vašu boju sočnom “peach fuzz” nijansom, koja će istaći vaše oči i doneti dašak topline licu.

Pročitajte još i: Vodič kroz kolor maske – ovo je najlakši način da promenite boju kose za 15 minuta!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!