Produžite vek trajanja vašoj maskari – 2 trika

maskara

Nema ništa lepše od kupovine nove omiljene maskare koja će vaš pogled učiniti neodoljivim. Ali znate li šta da radite kad, nakon svakodnevnog višemesečnog apliciranja, vaša omiljena maskara za ekstra izgled trepavica postane suva i stvore se grudvice pre isteka roka? Produšite vek trajanja vašoj maskari i koristite je barem još neko vreme pomoću 2 vrlo jednostavna i proverena trika.

Maskari se skraćuje vek trajanja nakon svakog izvlačenje i uvlačenje četkice jer zrak ulazi u unutrašnjost bočice maskare koja nakon određenog vremena postane suva i neupotrebljiva. Ipak, ako imate i po nekoliko otvorenih, starih ili čak i relativno novih maskara, kako biste ih spasili od bacanja i koristili što duže, ali i uštedeli, mogu da vam pomognu ova 2 trika.

2 trika za spasavanje osušene maskare

Vaše tajno oružje kojim ćete vašoj omiljenoj maskari vratiti stari sjaj te joj produžiti vek trajanja su kapi za oči (veštačke suze ili tečnost za sočiva) ili vruća voda.

U bočicu maskare koja je počela da se suši, dodajte 3 do 4 kapljice kapi za oči, zatvorite i dobro promućajte pa bezbedno koristite vašu omiljenu maskaru.

Povezano: Pogled koji zavodi: 6 trikova sa maskarom!

Ili, pre svakog šminkanja očiju, stavite maskaru u posudu sa vrućom vodom, ostavite da stoji najmanje 5 minuta i s lakoćom je nanesite.

Zar nisu ova 2 super trika koja možete koristiti u svakoj prilici? Da li ih i vi koristite ili znate još neki način kako da produžite vek trajanja vašoj maskari?

Povezano: Nepravilno korišćenje maskare može da vam uništi trepavice!

Naša preporuka maskare:

Selection_030

 

***************************************************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!