4 letnje frizure za 5-10 minuta

letnje frizure

Visoke temperature su idealne za letnje frizure koje vam neće oduzeti više od 10 minuta i za koje vam nisu potrebni lak ili pegla za kosu, a koje će izgledati kao da ste uložili mnogo truda i vremena za njihovo pravljenje.

Umesto da vašu dugu kosu svakodnevno vežete u visoki konjski rep ili umotate u ležernu punđu, u nastavku vam nudimo top 4 letnje frizure za 5-10 minuta koje se uklapaju u svakakv stajling. To znači da nema više izgovora da nemate vremena da se spremite za svaku priliku, a posebno za neplanirani izlazak.

Čak i kada vam kosa nije savršeno čista, rešenje su letnje frizure. Ne biste trebali samo da koritite češalj, jer ćete još više zamastiti kosu i slepiti je. Nanesite šampon za suvo pranje kako biste apsorbovali masnoću iz kose.

Brze letnje frizure

1 ideja

Podelite kosu na razdeljka po sredini pa sa svake strane izdvojte pramen kose te ga upletite u pletenicu. Na potiljku spojite i zavežite pletenice u rep. Ostavite par slobodnih pramenova da vam padaju na lice, a ostatak kose ispletite u pletenicu, pazeći da sakrijete elastičnu gumicu.

pjimage
Pogledajte i: 4 letnje frizure za kosu do ramena!

2 ideja

Podelite kosu na razdeljak sa strane, pa na onoj sa više kose izdvojte 2 pramena, vežite ih elastičnom gumicom pa ih malo izvucite prema gore kako biste kosi dali volume. Ponavljajte ovaj korak dok ne stignete do uha. Sa druge strane ispletite običnu pletenicu pa je sa ostatkom kose vežite u niski konjski rep ili neurednu punđu koju ćete učvrstiti ukosnicama.

3 ideja

Izdvojte mali pramen kose pa ispletite pletenicu ali tako da samo sa strane koja vam je bliže licu prilikom pletenja uzimate po malo kose. Kraj pletenice zavežite elastičnom gumicom pa ga učvrstite ukosnicom ili ukrasnom šnalom na suprotnoj strani u blizinu uha.

4 ideja

Ispletite pletenicu od 2 pramena. Pramen kose podelite na 2 dela pa pramen jednog dela prebacite preko pramena drugog i obrnuto, dok ne dođete do vrata. Ponavite postupak i na drugoj strani. Elastične gumice zakamuflirajt pomoću pramena kose.

Pogledajte i video kako da napravite letnje frizure!

Povezano: Koji razdeljak najbolje pristaje vašem obliku lica?

error: Content is protected !!