4 letnje frizure za kosu do ramena

Donosimo 4 predloga letnjih jednostavnih frizura – za dnevne obaveze i za izlaske – za sve žene s kosom do ramena koje baš svako može napraviti sam.

Sklone smo da često nosimo jednu te istu frizuru. Ipak, leto je godišnje doba kada je sve dozvoljeno, a ove sezone možete zablistati u tren oka i svaki dan imati zanimljivu frizuru bez puno muke.

Napomena: Ukoliko imate prirodne lokne ili blago talasastu kosu od prethodnog feniranja, pola posla je urađeno. Ostale dame, pre pravljenja frizura, trebalo bi da uviju kosu bez toplote na jedan od načina o kojima smo pisali ovde.

4 letnje frizure za poludugu kosu

Stil 1

Na različitim delovima glave, izdvojite pramenove pa ispletite sitne pletenice. Umesto da ih vežete elastičnom gumicom, učvrstite ih tapiranjem.

Stil 2

Polovinu kose, ili svu kosu ako ste u mogućnosti, zavežite u visoki konjski rep. Omotajte maramu oko glave tako da je čvor na prednjem delu.

frizure za plažu
Pogledajte i: Kako da napravite letnje frizure za plažu!

Stil 3

Napravite razdeljak po sredini, pa sa svake strane – od linije kose prema potiljku – ispletite riblju kost ili holandsku pletenicu. Natapirajte neispleteni deo pramena kose pa ga omotajte u punđu, pazeći da frizuru dobro učvrstite ukosnicama.

Stil 4

Napravite duboki razdeljak sa strane, pa uz liniju razdeljka ispletite dve sitne obične pletenice i jednu niže, između gornje dve. Dodatno ih možete ukrasiti debljim koncem u boji. Zakačite ih ukosnicama na potiljku i prekrijte kosom.

Pogledajte i video tutorijal te uverite sve da i kosa do ramena može privući pažnju!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!