Letnja inspiracija: 5 frizura za plažu

frizure za plažu

Na odmoru je bitno da se opustimo sa partnerom, porodicom ili prijateljima i napunimo baterije za nove radne pobede. Leti ne marimo previše za kosu, ali ako ste jedna od onih dama koje vole da u svakoj prilici izgledaju fenomenalno, predlažemo vam da na plaži i suncu, ali i za večernji izlazak, nosite sledeće frizure.

Savršene frizure za plažu

Riblja kost u niskom repu

Veoma popularna frizura ove sezone, idealna je za plažu. Dva niska repa ispletena u fazonu riblja kost izgledaju vrlo neobavezno i otkačeno. Ostavite nekoliko pramenova oko lica da vam slobodno padaju i ne zaboravite naočare za sunce.

Retro punđe

Podelite kosu na pola i gornji deo zavežite elastičnom gumicom tako da pri poslednjem vezanju ostavite rep na pola te slobodan pramen omotate oko gumice kako biste je sakrili. Ovaj korak primenite i na donjoj polovini kose. Retro punđe upotpunite šarenom maramom.

frizure za plazu
Pogledajte i: Kako da negujete kosu i naprvite blage talase na moru za čas!

Punđa od pletenice

Ako ne volite da vam kosa pada na vrat, ležerno svezana punđa od pletenice je idealna za vaš stajling na plaži. Podelite kosu na pola, sa obe strane – od potiljka prema vrhu – ispletite holandsku pletenicu pa učvrstite elastičnom gumicom. Svaki rep ispletite u pletenicu, umotajte u punđu i učvrstite ukosnicama.

Šal-punđa

Frizuru za plažu možete obogatiti modnim dodacima poput marama i šalova. Zavežite kosu u visoki konjski rep, podelite ga na dva dela, šal stavite na sredinu repa te ga omotajte oko pramenova. Pramenove omotane šalom, uvrtite jedan oko drugog pa zavežite krakove šala. Ako je potrebno, šal-punđu ukosnicama fiksirajte uz glavu.

Beach pletenice

Pletenice su uvek popularna frizura na plažama. Ispletite polu-pletenicu na vrh glave i po dve sitnije pletenice sa strane. Ostatak kose možete ostaviti da vam pada na ramena ili isplesti u pletenicu.

Pogledajte i video uputstvo za frizure za plažu!

Povezano: GALERIJA letnjih frizura – FRIZURE za plažu!

error: Content is protected !!